Piotr Sonido Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 ASW sa jednak mniej popularne do stereo niż wspomniane SVS, REL czy Velodyne. Wiadomo gusta gustami, ale tamte marki nie tylko w Polsce sa wybierane pod stereo. Ten CHT nie schodzi najniżej ale ma mikrofon i gra na prawde spoko w stereo. Będzie Pan zadowolony. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKarmi Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 Szkoda, że u nas nie ma dystrybucji Rythmika. Za oceanem bardzo chwalą takiego Rythmik L-12 do stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 Oni w ogóle nie sprzedają za granice chyba To taki system sprzedaży jak w BK Elec. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 A , co warte uwagi jest z BK Elec. ? Nie mam problemu z kupnem w UK Lepszy od Svs SB 2000 ? W czym ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyt Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 BK Elec normalnie do EU wysyła. One nie tyle sa lepsze, co dużo atrakcyjniej wycenione. Natomiast wykonanie jest takie no - odpowiadające kwocie i estetów raczej nie zadowoli - mialem okazje ze starszym XLS200 sie zapoznac i no - takie subki z ubieglego dziesieciolecia wizualnie Na forach UK XLS300 i XXLS400 (inne w sumie tez, ale tymi sie glownie interesowalem) zbierają uniwersalnie pozytywne oceny pod względem wydajności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 23 godziny temu, maciek72 napisał: A , co warte uwagi jest z BK Elec. ? Nie mam problemu z kupnem w UK Lepszy od Svs SB 2000 ? W czym ? Cała oferta jest godna zainteresowania. ale mają kilka bardziej udanych modeli. Są dobrze grające i tanie. 22 godziny temu, szyt napisał: BK Elec normalnie do EU wysyła. Tak, ale teraz chyba cena mocno rośnie? Bo jak byli w UE to nie było z tym problemu teraz ten transport uwzględnia cło. Przestaje być to opłacalne. Takim sposobem mamy jeszcze XTZ Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyt Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 Nie jest prawdą to co piszesz. Przy zamówieniu do EU BK sprzedaje po swojej cenie netto, bez brytyjskiego VATu. Takze kwota koncowa to wartosc suba netto + 21% VAT + ok.30 funciakow za transport + 7 euro jakiejs prowizji. Bez cła. Wiec duzo się to od poprzedniej sytuacji nie różni. Dokladne info tutaj: https://bkelectronics.co.uk/International 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 Nic nie mówiłem Pytałem A czemu nie 23%? Hmm no dobra jest wyjaśnione To nie wiem czemu na niektóre rzeczy jest cło a na niektóre nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 16 lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 lutego 2023 Czy osoby posiadające subwoofery na forum i TIDALA są w stanie sprawdzić jak zachowuje się ich subwoofer i głośnik w utworze Sting, Shaggy - Don't Make Me Wait? Jak wejdziecie w TIDAL w Stinga to w zakładce utwory "wszystkie" jest to 7 pozycja od góry. U mnie SVS strasznego pierdolca dostaje na tym utworze i wcale nie na jakichś bardzo głośnych poziomach. Membrana szaleje. Ciekaw jestem czy u Was też się dzieje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 lutego 2023 1 godzinę temu, zolt napisał: Ciekaw jestem czy u Was też się dzieje? Pod 80dB/apka z 3mtr. Sub pracuje w tym utworze …standardowo. Nic szczególnego. W pokoju schodzi do 20Hz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 16 lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 lutego 2023 (edytowany) 12 minut temu, AudioTube napisał: Pod 80dB/apka z 3mtr. Sub pracuje w tym utworze …standardowo. Nic szczególnego. W pokoju schodzi do 20Hz. Dziękuję za sprawdzenie. Kurczę, a u mnie szaleje i to dość niebezpiecznie. Fakt, mam trochę podbite niższe częstotliwości, ale generalnie tutaj zauważyłem taka anomalię. Muszę to posprawdzać w jakiś sposób. Edytowano 16 lutego 2023 przez zolt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 lutego 2023 Podaj jeszcze proszę inne utwory, przy których podobnie się zachowuje. Sprawdzę. Może to u mnie jest „dziwnie” Dsp pomogło przy „górkach” Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 16 lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 lutego 2023 15 minut temu, AudioTube napisał: Podaj jeszcze proszę inne utwory, przy których podobnie się zachowuje. Sprawdzę. Może to u mnie jest „dziwnie” Dsp pomogło przy „górkach” Ja mam DSP. Ale tak się dzieje niezależnie od DSP, bo przełączałem na bypass i po korekcie. Na innych utworach jest normalnie. Wiadomo, w zalezności od basu w utworze raz bardziej się tam dynda, raz mniej, ale na tym Shaggy i Sting to strasznie szaleje. Dziwna sprawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 lutego 2023 Sprawdź na Hans Zimmer utwór z Batmana. Jest tam taki fragment że gra tylko bardzo głeboki bas Under The Influence — The Chemical Brothers, początek z zejściem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 17 lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 lutego 2023 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Sprawdź na Hans Zimmer utwór z Batmana. Jest tam taki fragment że gra tylko bardzo głeboki bas Under The Influence — The Chemical Brothers, początek z zejściem Tutaj jest wszystko w porządku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 A na Spotify ten kawałek tez Ci tak gra? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts