Piotr Sonido Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 9 godzin temu, Miras23 napisał: zaraz napiszemy, który to Top ma taką salę, a tak z ciekawości. Nowocześnie widać Ty pracujesz dla Topa? To zapytaj ich co to za materiał jest. Albo jakąś stronę z tym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 25 marca 2023 Udostępnij Napisano 25 marca 2023 Dnia 24.03.2023 o 07:12, Piotr Sonido napisał: Ty pracujesz dla Topa? To zapytaj ich co to za materiał jest. Albo jakąś stronę z tym. Jestem software testerem, więc nie wiem czy by mnie potrzebowali w IT uważam, że "szatę graficzną" to mają ładną w tych salach. Chyba nie zaprzeczysz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Dnia 25.03.2023 o 20:28, Miras23 napisał: Jestem software testerem, więc nie wiem czy by mnie potrzebowali w IT uważam, że "szatę graficzną" to mają ładną w tych salach. Chyba nie zaprzeczysz? Każdy ma inną. Dlatego pytałem o tą konkretną. Co to jest Wystrój ich salonów stoi na bardzo wysokim poziomie. Znaczy marża się zgadza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Poza WiiMem i Tagą warto spojrzeć jeszcze na Octavio Stream Inna, według niektórych lepsza, aplikacja do obsługi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 W cenie 1000 jest dostępny także zestaw Rasberry Pi4 gotowy. Tylko na wyjście USB. Ale warto, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 Dnia 27.03.2023 o 09:22, Piotr Sonido napisał: Każdy ma inną. Dlatego pytałem o tą konkretną. Co to jest Wystrój ich salonów stoi na bardzo wysokim poziomie. Znaczy marża się zgadza ktoś tu zazdrości chyba? Bo jak byłem kiedyś w Oświęcimiu w S4home, to tam wystrój sali mnie nie powalił... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 2 minuty temu, J4Z napisał: Ty widzę nie umiesz normalnie odpowiedzieć na pytanie. 🤦🤷♂️ Dlaczego? Tylko stwierdziłem jak wyglądała sala u kolegów jednych i drugich. Nikt nie został obrażony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 (edytowany) 11 minut temu, J4Z napisał: Bo... Nie odpowiadasz na pytania. A jak tam się zarabia w topie, spoko? skąd mam wiedzieć? Wspierasz S4home? Edytowano 28 marca 2023 przez Miras23 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 marca 2023 Udostępnij Napisano 30 marca 2023 Dnia 28.03.2023 o 15:16, Miras23 napisał: ktoś tu zazdrości chyba? Bo jak byłem kiedyś w Oświęcimiu w S4home, to tam wystrój sali mnie nie powalił... A to pewnie że tak. Bycie dystrybutorem i sprzedawcą do podwójny narzut. Jasna sprawa że hajsiwo się lepiej zgadza. Nie może być inaczej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 6 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2023 Dnia 27.03.2023 o 09:22, Piotr Sonido napisał: Każdy ma inną. Dlatego pytałem o tą konkretną. Co to jest Tapeta. Pozdrawiam, Tomek. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2023 14 godzin temu, tomasz1w napisał: Tapeta. Pozdrawiam, Tomek. Aż musiałem sprawdzić o co wtedy pytalem Ale już wiem. Ok. Myślałem że to jakiś akustyczny ustrój. Dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts