Tomasz Kluczynski Napisano 29 września Udostępnij Napisano 29 września 14 godzin temu, Chmarski napisał: Pierwsze uruchomienie po 15 latach leżenia na półce. Serwis będzie potrzebny, bo czasami pojawiają się jakieś trzaski w jednym kanale, potencjometr głośności raczej do wymiany i pewnie wiele innych. Swobodnie napędza Quadrale i nawet DAC z DVD pokazuje, że może być genialnie. 20240929_001844.mp4 54.75 MB · 0 downloads Na pewno warto zrobić ten serwis, bo nawet puszczane z fona to brzmi świetnie. A co to dokładnie za kawałek, bo próbuję odnaleźć w czeluści mojej pamięci i mam problem, a Shazam też mi nie pomaga, a to jest właśnie taka muza jakiej najlepiej lubię słuchać. Próbowałem znależć, słuchałem Gary Moore i Dire Straits i nie mogę znaleźć, a zżera mnie ciekawość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 29 września Autor Udostępnij Napisano 29 września 3 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: A co to dokładnie za kawałek, bo próbuję odnaleźć w czeluści mojej pamięci i mam problem, a Shazam też mi nie pomaga, a to jest właśnie taka muza jakiej najlepiej lubię słuchać. Próbowałem znależć, słuchałem Gary Moore i Dire Straits i nie mogę znaleźć, a zżera mnie ciekawość. Na AVS jak mi pozwolili w zeszłym roku gdzieś puścić to widziałem jak ludzie szukają co to jest i nie mogli znaleźć. Nie ma tego na streamingach Szukałeś za daleko. To nasze lokalne. Harlem - "Blues o zdradzie" z płyty "Lustra". 3 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Na pewno warto zrobić ten serwis, bo nawet puszczane z fona to brzmi świetnie. Będzie lepiej, bo to jeszcze nie jest to. Nie wiem jeszcze kiedy, ale gramofon i wzmacniacz ten serwis dostaną. Ja w każdym razie wzmacniacza do Quadrali już nie szukam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 19 października Autor Udostępnij Napisano 19 października Otworzyłem. Trochę tych lamp w środku jest. Z opisu ołówkiem na obudowie wynika, że jedno wejście ma wbudowany preamp gramofonowy MM, za który odpowiada 1 lub 3 lampy patrząc po usadowieniu. Pod spodem trochę zagmatwana kablologia i nie podejmuje się na pierwszy rzut oka nic więcej powiedzieć. W każdym razie mamy zestaw w sumie 11 lamp. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 19 października Udostępnij Napisano 19 października No trochę roboty z serwisem będzie miał ten gościu, który go składał, o ile to on się tego podejmie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 21 października Autor Udostępnij Napisano 21 października Jak trochę luzu finansowego złapię to w pierwszej kolejności gramofon. Wzmacniacz raczej tanio nie wyjdzie, ale będę z twórcą rozmawiał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts