Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć, szukam dla znajomej głośników aktywnych do małego pokoju. Mają one zadanie polepszenia dźwięku z tv i będą służyć do oglądania filmów i słuchania muzyki. Budżet skromny 1200 zł, ale osoba tez nie jest wymagająca w żaden sposób. Muzyka puszczona do sprzątania a do seansów żeby było coś lepiej niż dźwięk z samego tv. Moja propozycja oparta tylko na opcji „szukaj” poniżej, jak może ktoś podesłać swoje to będę wdzięczny. Sprzęt chciała nowy żeby postawić i zapomnieć, szybki zakup ;) 

Głośniki EDIFIER S1000 MKII

Napisano (edytowany)

Ja właśnie słucham na zestawie, który byłby odpowiedni dla Twojej znajomej. Wczoraj przyszły do mnie Magnat Active Monitor 220. U mnie stoją na biurku i dźwiękowo jestem zachwycony, choć ze względu na rozmiary będę musiał pewnie oddać - trochę za duże dla mnie. Kupiłem na Allegro powystawowe za trochę poniżej 900PLN. Pełen zestaw wejść analogowych i cyfrowych, pod TV można podłączyć optykiem, jest bluetooth i pilot. Wada tego rozwiązania dla Twojej znajomej to konieczność sterowania głośnością dedykowanym pilotem. Mocy z pewnością jej nie zabraknie:)

Edytowano przez Mariusz Witkowski
Napisano
45 minut temu, Łukasz P. napisał:

Cześć, szukam dla znajomej głośników aktywnych do małego pokoju. Mają one zadanie polepszenia dźwięku z tv i będą służyć do oglądania filmów i słuchania muzyki. Budżet skromny 1200 zł, ale osoba tez nie jest wymagająca w żaden sposób. Muzyka puszczona do sprzątania a do seansów żeby było coś lepiej niż dźwięk z samego tv. Moja propozycja oparta tylko na opcji „szukaj” poniżej, jak może ktoś podesłać swoje to będę wdzięczny. Sprzęt chciała nowy żeby postawić i zapomnieć, szybki zakup ;) 

Głośniki EDIFIER S1000 MKII

W tym budżecie tylko https://www.olx.pl/d/oferta/adam-audio-t7v-monitor-studyjny-nowy-fvat23-CID99-IDTVbOU.html

A jak chcesz najtaniej jak się da to microlab solo 7C/9C