tomek4446 Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu 1 godzinę temu, il Dottore napisał: Przy czym u Chińczyka tryb EV znaczy EV i tak do 120km/h silnik spalinowy nigdy nie włączy się. W europejskich PHEV silnik spalinowy włacza się randomowo nawet w trybie EV. Mam hybrydę i faktycznie do 120km/h mogę jechać na EV , ale jakoś logiczniejszym mi się wydaje , że jak jadę pod górkę to automatycznie przechodzę na 2l. silnik spalinowy. To samo gdy chcę depnąć wyprzedzając np. 3 TIR-y pod rząd na dwukierunkowej. Jakoś mam większe zaufanie do sprawdzonych od lat rozwiązań. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 35 minut temu, PanKlor napisał: W moim mam tryb EV do 140 km/h czyli lepiej niż w chinczyku. No przecież też masz Chińczyka. Nie oszukuj się. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu Przed chwilą, il Dottore napisał: No przecież też masz Chińczyka. Nie oszukuj się. Przyjechał z Belgii ale jak zwykle wiesz lepiej. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu 4 minuty temu, PanKlor napisał: Przyjechał z Belgii ale jak zwykle wiesz lepiej. Ale właściciel chiński. W Chinach pod marką Volvo sprzedaje się teraz rebrandowane Denzy. To tak jak z Land Roverem. Snoby kupują a indyjski właściciel (Tata Motors) zaciera ręce bo na całym świecie nie ma takich idiotów jak w Europie, żeby kupować auto z tak niedorzeczną marżą. No ale św. Juras musi się jakoś odróżniać od plebsu. A jakość też Taty... ale kto bogatemu zabroni? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu Ale zachwala jedynie słuszną linię partii... 🤣🤣🤣 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu (edytowany) Partia pcha Żółtków w XXI wiek a u nas światła władza wymyśliła nakrętki mocowane do butelek. Edytowano 5 minut temu przez il Dottore Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, il Dottore napisał: Ale właściciel chiński. W Chinach pod marką Volvo sprzedaje się teraz rebrandowane Denzy. W Mercedesie kilkanaście procent udziałów mają Chińczycy... dodatkowo w swoich opakowaniach Mercedes sprzedaje technologię Renault. No i gdybyś nie zauważył to na filmie mowa o minivanie... to nie jest typ nadwozia popularny w Europie. No i dalej od takiego uberajatollaha motoryzacji nie dowiedzieliśmy się które to chińskie auto za 140k zrobi setkę w 4.5 sekundy. Odpisz, cytując
Recommended Posts