il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Artur Brol napisał: Pan pewnie z Pisu lub podobnej partii. Dr Tomasz Sommer, o ile mi wiadomo, do żadnej partii obecnie nie należy. Jest redaktorem naczelnym "Najwyższego Czasu". 1 minutę temu, Grzesiek202 napisał: Nakrętka przymocowana do butelki też nie zrujnowała mojego życia Zawsze odrywam - w imię zasad. Natomiast doceniam mocowane nakrętki w samochodzie, bo dzięki temu już nie gubię podczas jazdy. Ale potem odrywam. I do skupu butelka zawsze bez korka. Korek do śmieci. W imię zasad. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, il Dottore napisał: Zawsze odrywam - w imię zasad. Dobrze, że na tym świecie są jeszcze ludzie z zasadami. 2 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Grzesiek202 napisał: Dobrze, że na tym świecie są jeszcze ludzie z zasadami. Jeżeli UE, zamiast koncentrować się na zaprowadzaniu wolności gospodarczej i osobistej, zajmuje się takimi bzdetami, to przypominają się słowa, które wypowiedział premier Słowacji Robert Fico: "Jeśli Unia Europejska będzie dalej tak postępować, to zginie. A jeśli ma zginąć, to niech ginie!" Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, il Dottore napisał: premier Słowacji Robert Fico A co ma powiedzieć kumpel Putina na temat UE? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Grzesiek202 napisał: A co ma powiedzieć kumpel Putina na temat UE? Ten kumpel Putina wygrał demokratyczne wybory. Widocznie cała Słowacja to kumple Putina. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 50 minut temu, Artur Brol napisał: jesli tak naprawde te butelki do lasu trafiaja, to wina ludzi, a nie rządzących. Oczekujesz logiki od tego pana z filmiku? Nie ten adres. Ma być krótko, dosadnie i bez kontekstu. Czyli populistycznie. A reszta... Tak, "butelki wędrują do lasu". Najpierw wychodzą sobie same z twojego kosza na śmieci, a jak się tylko ściemni, to małymi grupkami, przebierając pospieszenie swoimi plastikowymi nóżkami, biegną w stronę lasu, aby zakopać się w leśnym runie. Ale po drodze ruch oporu nakrętek, czyli ludzie z zasadami, niektórych z nich jeszcze pozbawia korka. 21 minut temu, il Dottore napisał: Ten kumpel Putina wygrał demokratyczne wybory. Widocznie cała Słowacja to kumple Putina. Zmartwię Cię, ale pomiędzy tymi dwoma zdaniami nie ma dysonansu. U nas jakimś cudem Braun jest posłem. Demokracja tak działa. Edytowano 4 godziny temu przez Grzesiek202 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, il Dottore napisał: Ten kumpel Putina wygrał demokratyczne wybory. Widocznie cała Słowacja to kumple Putina. To ze ktoś wybory wygrał, nie znaczy ze to odpowiedni człowiek, by państwem rządzić. Więc to żaden argument😁 Nikt z kumpli Putina, nie przyzna sie do tego ze nim jest. Bo by nie został wybrany. To dopiero widac, patrząc na to co robi i co mówi. Albo jak do Putinka z wizyta wpada, podaję mu rękę, uśmiecha sie do niego... Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Wracając do tematu, u mnie trochę kilometrów wybiło… Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A co do segregacji śmieci, to mój sąsiad na długo przed wprowadzeniem tego obowiązku, tak sam z siebie , bez przymusu, zaczął segregować śmieci. Na te, które palił w dzień i na te ,które palił w nocy ….. heh , nie mogłem się powstrzymać 😀 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts