Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
28 minut temu, misiekx napisał:

@Artur Brol uciekam, szkoda czasu. Przecież on ma klapki na oczach ja cała ta partia. 

I elektorat 

Na to wygląda. 

Nawet jakby PIS kogoś zabił, tacy jak on pewnie i tak by ofiarę obwiniali.

Z takimi fanami, PIS i jemu podobni jeszcze mogą sporo w kraju zepsuć. 

Szkoda.

Napisano
1 godzinę temu, Artur Brol napisał:

Oszust i ze znajomymi w świecie przestepczym prezydentem.

@il Dottore czy Ty przypadkiem nie myslisz o jednych a piszesz o drugich?

Z tego co ja pamiętam to za czasów Pisu, odwalało sie takie go... , ze PO pewnie jak by chcieli nie wymyślimy takich rzeczy. 

Europejczycy zaatakowali Chiny i Indie? Czyli ze jak, uzbierali armię i podreptali na wschód?

https://pl.wikipedia.org/wiki/II_wojna_opiumowa

Napisano

"Brytyjska okupacja Indii trwała prawie 200 lat (od połowy XVIII w. do 1947 r.) i rozpoczęła się poprzez działalność Brytyjskiej Kompanii Wschodnioindyjskiej, która stopniowo przejmowała władzę od lokalnych władców, a po Wielkim Buncie sipajów w 1857 r. przeszła pod bezpośrednie rządy Korony Brytyjskiej, stając się „perłą w koronie” imperium. Okres ten charakteryzował się eksploatacją ekonomiczną/.../"

Napisano
1 godzinę temu, gienas napisał:

@Redakcja AUDIO proponuję posprzątać i zamknąć temat.

Na jakiś czas...

Gienas, czy zechciałbyś założyć wątek? Żeby w temacie coś o 4 kółkach na przykład było. A w pierwszym zdaniu, by np tzw polityki, chińskich aut itp nie było. Zawsze jest alternatywa, nie musimy potępiać, oceniać, „walczyć” itp 

Napisano

Geely - właściciel Volvo. 

Interesująca hybryda plug-in ale cena wysoka jak na Chińczyka. 

W chwili obecnej nie polecam tej marki, importer to jakaś arabska firma Jameel Motors. Póki Geely nie wejdzie do Europy jako firma po prostu, zakup uważam za niepewny. Do tego cena  nie jest atrakcyjna. 

Napisano
5 minut temu, il Dottore napisał:

W chwili obecnej nie polecam tej marki

Doktorze, innych też bym na Twoim miejscu nie polecał, jeszcze będą Cię szukali w tej pięknej Irlandii rozczarowani klienci 😁

8 minut temu, AudioTube napisał:

Zajmowałem się oldtimerami. Jestem cierpliwy. 

Może wrzucisz parę fotek z dawnej kolekcji,to przywróci równowagę w wątku na rzecz aut .Nie tylko ja chętnie rzucę okiem.