hlary Napisano 30 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2023 (edytowany) Dzisiaj mam M-DAC+, ale goniąc króliczka zastanawiam się czy zmiana na Pro-Ject Box RS2 będzie zmianą na lepsze czy raczej skok w bok. Pozostały tor to Mind Moon Neo (ver.1), Cyrus CD-T, Pier Audio MS-680SE i kolumny Fyne F502SP. Edytowano 30 kwietnia 2023 przez hlary Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 30 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2023 Miałem kiedyś królika. Taka przytulanka, na kolanach by przesiadywał i spał. Ani do przodu, ani do boku nie skakał. A propo’s Twojej potrzeby. Zmiana na lepsze to bardzo często po zmianie kolumn. Radość trwa dłużej, przeważnie😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 maja 2023 Udostępnij Napisano 1 maja 2023 Dnia 30.04.2023 o 11:42, hlary napisał: Dzisiaj mam M-DAC+, ale goniąc króliczka zastanawiam się czy zmiana na Pro-Ject Box RS2 będzie zmianą na lepsze czy raczej skok w bok. Pozostały tor to Mind Moon Neo (ver.1), Cyrus CD-T, Pier Audio MS-680SE i kolumny Fyne F502SP. Cześć, czego obecnie Ci brakuje w systemie? Pro-Ject będzie nieco jaśniejszy, z bardziej technicznym zacięciem w brzmieniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlary Napisano 1 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 maja 2023 2 godziny temu, Q21 napisał: Cześć, czego obecnie Ci brakuje w systemie? Gdybym wiedział … ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 maja 2023 Udostępnij Napisano 2 maja 2023 To nie pozostaje nic innego niż wypożyczać, słuchać i porównywać. Sprawdziłbym iFi Audio iDSD Pro Signature, jest droższy, ale dzięki lampie możesz manipulować jego sygnaturą. Jeden z moich ulubionych przetworników. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlary Napisano 2 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 maja 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 maja 2023 Udostępnij Napisano 3 maja 2023 On gra inaczej. Audiolab jest dokładny. Bardziej analityczny. Project mimo podwójnej kości Sabre gra łagodniej, Środkiem pasma. Moim zdaniem jeden powie lepiej drugi właśnie że skok w bok. Bo ie takiej zmiany oczekiwał. Moim zdaniem warto spróbować Dodaj jeszcze Qutesta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlary Napisano 3 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2023 Na „skok w bok” to mnie nie stać za 10000 zł. Przetwornik plus zasilacz to taka kwota się pojawia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts