Artur Charicki Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 Cześć. Ostatnio tak sobie przeglądałem forum i zadałem sobie pytanie; dlaczego na naszym forum nie ma czatu?? Później starałem się na nie odpowiedzieć ale jakoś nie umiałem 😉 Nie sądzicie ze wiele off topu jest spowodowane często przez normalna chęć rozmowy? Myślę że czat rozładował by w znacznym stopniu wpisy nie na temat w różnych wątkach. Takie tam luźne gadki z użytkownikami to byłaby fajna sprawa. Jak myślicie? Jesteście za czy ja kombinuje? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 11 maja 2023 Udostępnij Napisano 11 maja 2023 (edytowany) Jest tu temat oftopowy i mozna tam pisać do woli. Edytowano 11 maja 2023 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 11 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2023 13 minut temu, J4Z napisał: https://forum.audio.com.pl/topic/76326-shoutbox-chat/ Jestem za, ale szanse są bardzo nikłe. O sorki za powielanie tematu ale jakoś go nie znalazłem. No cóż, jeśli nic z tego nie wyszło tzn. że mało komu na tym zależy. Szkoda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 5 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2023 Dnia 11.05.2023 o 11:04, Artur Charicki napisał: O sorki za powielanie tematu ale jakoś go nie znalazłem. No cóż, jeśli nic z tego nie wyszło tzn. że mało komu na tym zależy. Szkoda Mniejszy ruch na forum to mniejszy pieniądz z reklam. Ale pomysł o niebo lepszy od zamkniętych klubów. Może kiedyś:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 6 czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 czerwca 2023 Musimy zrobić w tym temacie zamieszanie to może ktoś w końcu się za to weźmie 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts