PetroniuszPio Napisano 24 maja 2023 Udostępnij Napisano 24 maja 2023 Jestem po zakupie pierwszego systemu audio - jestem zadowolony z jakości dzwięku. Jedna rzecz mi przeszkadza - opóźnienie sygnału bluetooth o jakieś pól sekundy. Jest to problematyczne gdy oglądam film z rzutnika, a dzwięk jest podłączony przez BT. Przeinstalowalem sterowniki w windowsie - jest tak samo. Na macbooku żony również opóźnienie 1/4 sekundy. Czy tak ma być i zostaje łączenie się przez kabel? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 24 maja 2023 Udostępnij Napisano 24 maja 2023 Cześć, Bluetooth to najgorsza z możliwych opcja. Nie znam tego Marantza, być może ma chromecasta - to już znacznie lepsza opcja, a najlepsza jeśli chcesz jakości to właśnie kabel 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimkr Napisano 24 maja 2023 Udostępnij Napisano 24 maja 2023 1 godzinę temu, PetroniuszPio napisał: Jestem po zakupie pierwszego systemu audio - jestem zadowolony z jakości dzwięku. Jedna rzecz mi przeszkadza - opóźnienie sygnału bluetooth o jakieś pól sekundy. Jest to problematyczne gdy oglądam film z rzutnika, a dzwięk jest podłączony przez BT. Przeinstalowalem sterowniki w windowsie - jest tak samo. Na macbooku żony również opóźnienie 1/4 sekundy. Czy tak ma być i zostaje łączenie się przez kabel? Na Macbooku spróbuj przez Airplay. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 maja 2023 Udostępnij Napisano 24 maja 2023 Bluetooth nie jest idealnym sposobem na przesyłanie muzyki. Zależnie od nadajnika i odbiornika opóźnienie może się zmieniać. Możesz sprawdzić, czy nie masz opcji opóźnienia sygnału w samym projektorze, być może uda się to skorygować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 maja 2023 Udostępnij Napisano 25 maja 2023 Myslę że tak będzie. Chyba jedyna opcja to na źrodle to jakoś niwelować. Po prostu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts