bolec47 Napisano 11 czerwca 2023 Napisano 11 czerwca 2023 witam ... pytanko mam bo niewiem czy moze cos zle ustawiłem albo źle podłączyłem bo jesli puszcze film - obojetnie z jakiego zrodła - czy z pendriva czy z netflixa - to dzwięk jest petarda , basy mocne mega - gra dosłownie jak w kinie - ale jesli juz puszcze muzykę - czy to ze spootify czy ypu tube czy z pendriva - to ten dzwiek jest słaby bez basu (mimo ze jest w opcjach na maxa) taki płaski ...i zadnymi ustawieniami nie idzie tego zmienic na lepsze ... wie ktos moze czy cos da sie zrobic ? czy po prostu do muzyki sie ten soundbar nie nadaje ? Ale czemy na filmach gra tam pieknie czystym basem a tu taka lipa ? ... Prosba o info ... z góry wielkie dzieki... pozdr Lukasz Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 11 czerwca 2023 Napisano 11 czerwca 2023 Nie znam się na tym , ale tutaj napisali https://www.samsung.com/pl/audio-devices/soundbar/q600a-black-hw-q600a-en/ że jak nie dotkniesz telefonem to za cholerę nie zagra A swoją drogą przeczytaj opinie o tym produkcie na końcu tej reklamy. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 czerwca 2023 Napisano 11 czerwca 2023 Chyba wszystko jest ok. Bo na tym się muzyki słuchac nie da. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 11 czerwca 2023 Napisano 11 czerwca 2023 3 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Chyba wszystko jest ok. Bo na tym się muzyki słuchac nie da. Nawet jak walniesz go telefonem ? 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 czerwca 2023 Napisano 11 czerwca 2023 5 minut temu, tomek4446 napisał: Nawet jak walniesz go telefonem ? Nie miałem go. Szkoda by mi było telefonu. No chyba że producent zaleca taką "kompatybilność " 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 11 czerwca 2023 Napisano 11 czerwca 2023 5 minut temu, Piotr Sonido napisał: No chyba że producent zaleca taką "kompatybilność " A jakże , Ameryka normalnie , cytuje : " Z funkcją Dotknij i Odtwórz możesz w szybki i prosty sposób przełączać się z telefonu i słuchać na soundbarze tego, co lubisz najbardziej. Do przesyłania muzyki wystarczy tylko jeden ruch - dotknij soundbara telefonem, a ten automatycznie wykryje urządzenie i odtworzy muzykę z Twojego smartfona. " Naparzam od godziny smartfonem w Luxmana i kurna nic. Widocznie za coś nie dopłaciłem 1 Odpisz, cytując
fluid81 Napisano 11 czerwca 2023 Napisano 11 czerwca 2023 2 godziny temu, bolec47 napisał: witam ... pytanko mam bo niewiem czy moze cos zle ustawiłem albo źle podłączyłem bo jesli puszcze film - obojetnie z jakiego zrodła - czy z pendriva czy z netflixa - to dzwięk jest petarda , basy mocne mega - gra dosłownie jak w kinie - ale jesli juz puszcze muzykę - czy to ze spootify czy ypu tube czy z pendriva - to ten dzwiek jest słaby bez basu (mimo ze jest w opcjach na maxa) taki płaski ...i zadnymi ustawieniami nie idzie tego zmienic na lepsze ... wie ktos moze czy cos da sie zrobic ? czy po prostu do muzyki sie ten soundbar nie nadaje ? Ale czemy na filmach gra tam pieknie czystym basem a tu taka lipa ? ... Prosba o info ... z góry wielkie dzieki... pozdr Lukasz Nie przesadzaj . Soundbar z kinowym dźwiękiem niewiele ma wspólnego. Na hasło - "soundbar , gra jak w kinie " - niektórzy prawidłowo tutaj dostają bana . To poważne forum i tego typu idiotyczne hasła nie mają miejsca . Odpisz, cytując
Rega Napisano 11 czerwca 2023 Napisano 11 czerwca 2023 (edytowany) 33 minuty temu, tomek4446 napisał: Naparzam od godziny smartfonem w Luxmana i kurna nic. Widocznie za coś nie dopłaciłem Nie trzeba było zbytnio oszczędzać na dodatkowych funkcjach i kupic wersję de luxe. Ja rozumiem , ze remont, koszty itd, ale teraz .... . Edytowano 11 czerwca 2023 przez Rega Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 czerwca 2023 Napisano 12 czerwca 2023 23 godziny temu, tomek4446 napisał: A jakże , Ameryka normalnie , cytuje : " Z funkcją Dotknij i Odtwórz możesz w szybki i prosty sposób przełączać się z telefonu i słuchać na soundbarze tego, co lubisz najbardziej. Do przesyłania muzyki wystarczy tylko jeden ruch - dotknij soundbara telefonem, a ten automatycznie wykryje urządzenie i odtworzy muzykę z Twojego smartfona. " Naparzam od godziny smartfonem w Luxmana i kurna nic. Widocznie za coś nie dopłaciłem Hahahahaha 23 godziny temu, fluid81 napisał: Nie przesadzaj . Soundbar z kinowym dźwiękiem niewiele ma wspólnego. Na hasło - "soundbar , gra jak w kinie " - niektórzy prawidłowo tutaj dostają bana . To poważne forum i tego typu idiotyczne hasła nie mają miejsca . Gdyby jeszcze grał jak w kinie. Ale to ni nie stereo ani nie kino właśnie. To jest do lepszej wersji Wiadomości. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts