Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 lipca 2023 Witaj Możesz do swojej listy dopisać Yamaszkę AS701 https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/yamaha-a-s701.html Stworzyłoby Ci to ładny zestawik, który w dodatku uzupełniłby Ci się z nowym nabytkiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 lipca 2023 3 godziny temu, WaldeMAR napisał: Tak sobie pomyślałem, że może i też wzmaka bym zmienił idąc za ciosem Co tak do 4 tysia proponujecie? Kolumny jakie mam to Indiana Line Tesi 661. Dobrze powinien zgrać się właśnie CXA61, warto spróbować M2si od Musical Fidelity, Audiolaba 6000A, czy właśnie A-S701 od Yamahy W razie czego zapraszamy do kontaktu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 26 lipca 2023 Udostępnij Napisano 26 lipca 2023 11 godzin temu, Miras23 napisał: Po co gościu za słówka łapiesz? Wyrywasz coś z kontekstu i myślisz, że komuś zaimponowałeś... Wyrywam coś z kontekstu? To przeczytaj sobie "gosciu" swoje poprzednie posty 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 lipca 2023 Udostępnij Napisano 26 lipca 2023 12 minut temu, Michał Gałązka napisał: Wyrywam coś z kontekstu? To przeczytaj sobie "gosciu" swoje poprzednie posty Ja już kiedyś prowadziłem tą dyskusję. Nie ma sensu. Zniknie teraz na chwile i pojawi sięznowu za miesiąc przy okazji polecenia kolejnego produktu Audioklanu Co do wzmaka to faktycznie AS 701 jest dobrym kompanem i miałbyś komplet z CD. Moim zdaniem jeśli uzyskasz dobrą cenę to lepiej bylo by wybrać CXA81 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 lipca 2023 Udostępnij Napisano 26 lipca 2023 CXA81/61 i A-S701 to bardzo dobre propozycje aczkolwiek uważam, że CXA61 zdeklasuje A-S701 więc pomyślałbym raczej o nim. Oczywiście przetestuj. Mamy oba modele więc w razie potrzeby podeślemy oba do porównania. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldeMAR Napisano 26 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2023 19 godzin temu, Q21 napisał: Dobrze powinien zgrać się właśnie CXA61, warto spróbować M2si od Musical Fidelity, Audiolaba 6000A, czy właśnie A-S701 od Yamahy W razie czego zapraszamy do kontaktu. Teraz się zastanawiam nad tym CXA61 i AS701. Możecie mi zrobić jakąś ofertę na priv :)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 lipca 2023 Udostępnij Napisano 26 lipca 2023 17 minut temu, WaldeMAR napisał: Teraz się zastanawiam nad tym CXA61 i AS701. Możecie mi zrobić jakąś ofertę na priv :)? Waldemar Jeśli chciałbyś wycenę AS701 to możesz również skierować się do Nas Patrząc na stoki, dysponujemy w obydwu kolorach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 lipca 2023 Udostępnij Napisano 26 lipca 2023 28 minut temu, WaldeMAR napisał: Teraz się zastanawiam nad tym CXA61 i AS701. Możecie mi zrobić jakąś ofertę na priv :)? Jasne, już piszę do kolegów z salonu, by jutro coś podesłali Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldeMAR Napisano 26 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2023 Dzięki Panowie! No to czekam na oferty od Was Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 lipca 2023 Udostępnij Napisano 27 lipca 2023 No i jak oferta? Dogadacie się? Może wez na razie CXA na testy domowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldeMAR Napisano 27 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 lipca 2023 Dziękuję wszystkim Panom za bardzo dobre oferty. Odezwę się niebawem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts