Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
3 godziny temu, WaldeMAR napisał:

Tak sobie pomyślałem, że może i też wzmaka bym zmienił idąc za ciosem :D

Co tak do 4 tysia proponujecie? Kolumny jakie mam to Indiana Line Tesi 661.

Dobrze powinien zgrać się właśnie CXA61, warto spróbować M2si od Musical Fidelity, Audiolaba 6000A, czy właśnie A-S701 od Yamahy :) W razie czego zapraszamy do kontaktu. 

Napisano
12 minut temu, Michał Gałązka napisał:

Wyrywam coś z kontekstu? To przeczytaj sobie "gosciu" swoje poprzednie posty 

Ja już kiedyś prowadziłem tą dyskusję. Nie ma sensu. Zniknie teraz na chwile i pojawi sięznowu za miesiąc przy okazji polecenia kolejnego produktu Audioklanu :P

Co do wzmaka to faktycznie AS 701 jest dobrym kompanem i miałbyś komplet z CD. Moim zdaniem jeśli uzyskasz dobrą cenę to lepiej bylo by wybrać CXA81

Napisano

CXA81/61 i A-S701 to bardzo dobre propozycje aczkolwiek uważam, że CXA61 zdeklasuje A-S701 więc pomyślałbym raczej o nim. Oczywiście przetestuj. Mamy oba modele więc w razie potrzeby podeślemy oba do porównania. 

Napisano
19 godzin temu, Q21 napisał:

Dobrze powinien zgrać się właśnie CXA61, warto spróbować M2si od Musical Fidelity, Audiolaba 6000A, czy właśnie A-S701 od Yamahy :) W razie czego zapraszamy do kontaktu. 

Teraz się zastanawiam nad tym CXA61 i AS701. Możecie mi zrobić jakąś ofertę na priv :)?

Napisano
28 minut temu, WaldeMAR napisał:

Teraz się zastanawiam nad tym CXA61 i AS701. Możecie mi zrobić jakąś ofertę na priv :)?

Jasne, już piszę do kolegów z salonu, by jutro coś podesłali :)