Artur Brol Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Kurcze wątek o odtwarzaczach cd, pięknych i vintydzowych, a tu zdjęcia nog w gipsie. 😁 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu To musi być jakiś fake. Moderator, proszę usunąć moje. Serio. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, misiekx napisał: To musi być jakiś fake. U mnie żarcie, po wielogodzinnym opóźnieniu operacji, było ok. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przyznaj, że był krupnik a ten wypas to na mieście zamówiłeś. Edytowano 5 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, kaczadupa napisał: Przyznaj się, że był krupnik a ten wypas to na mieście zamówiłeś. Śmiech śmiechem, ok 😉 To co widać, to naprawdę dużo kurczaka w bardzo smacznym sosie, plus marchewka i kartofle. Od poprzedniego wieczora nie jadłem przed operacją, co nie zmienia mojej oceny posiłku 😋 1 Odpisz, cytując
brzoza007 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu To smacznego życzę i szybkiego powrotu do zdrowia Odpisz, cytując
Recommended Posts