Bebop Napisano 12 września 2023 Udostępnij Napisano 12 września 2023 Moi drodzy! Temat dla miłośników vintage. Jest już podobny 'słuchamy oczami' ale to nie to samo. Mam nadzieję, że napatrzę się tutaj, może porozmawiam i czasem kupię coś do mojego muzeum. Nie trzeba koniecznie lubić ABBA. Wklejajcie fajne zdjęcia i piszcie co chcecie Zacznę pierwszy, znalazłem fajnego sprzedawcę na eBay https://www.ebay.co.uk/str/squonkcoshop 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 12 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 września 2023 Bardzo chętnie nauczę się czegoś od kolegów @Rega @elektron6 @Karol64208 i innych pasjonatów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 12 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 września 2023 Och, gupi ja. Chyba nie zdałem sobie sprawy jakie zdjęcia wklejam. Reverberation amplifier - toż to kamery pogłosowe, czy coś takiego 🤦♂️🤣 Gdzie mi tam do audiofila Ps, ale po co to komu w domu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 Cześć, spokojnie nauka to też błędy z których należy wyciągać wnioski. Czym jesteś zainteresowany, co chcesz dokupić, co masz? Mój sprzęt obecnie w całości vintage ponieważ był kupowany w latach 70/80. Próbowałem zastąpić go nowszą produkcją, bez realnej poprawy, dziadki pozostały😏. Z Pewexu miałem CD player i płyty CD, tak zapoczątkowałem przygodę, którą porzuciłem po kilku latach i z pokorą ponownie przytuliłem vinyle🙂. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 14 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2023 Karol, na vinyle ja nie mam miejsca w mojej skromnej kajucie. Musiałbym zaaranżować wszystko od nowa. Przyglądam się czasem Twoim i innych tutaj zabawkom i bywam pod wrażeniem. Chciałbym teraz kupić fajny DAC do roon - ale to nie Twoja dziedzina raczej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts