mIcHaLos Napisano 16 września 2023 Napisano 16 września 2023 Witam serdecznie. Drodzy mam pytanie co do tych 2 ampli - który wg. Was jest lepszy ? Z góry dziękuje - Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano 17 września 2023 Napisano 17 września 2023 Cześć, przede wszystkim to bardzo różnie grające amplitunery Yamaha jest jaśniejsza, Denon przyciemniony, spokojniejszy. Denon jednak moim jest bardziej szczegółowy, choć są one inaczej prezentowane, więc nie każdy tak to odczuje. W razie czego zapraszamy do kontaktu, powinniśmy mieć oba dostępne do odsłuchu i wypożyczenia. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 19 września 2023 Napisano 19 września 2023 Tu nie ma lepszy gorszy. Są inne. W zasadzie kluczowa rożnica to Yamaha 1 wyjście HDMI ale za to ma PRE OUT na fronty Denon nie ma ale ma 2 wyjścia HDMI i tyle. Brzmią inaczej. Yamaha jest bardziej rozdzielcza. Kinowa. Gra czyściej. Denon jest cieplejszy. Pasmo grania nieco w doł. Zalezy od kolumn. Oba sa tak samo dobre. Odpisz, cytując
pawelcb Napisano 29 grudnia 2023 Napisano 29 grudnia 2023 Też jestem na etapie szukania i mam wybór między nimi, powiedz który wybrałeś ? Odpisz, cytując
Łukasz P. Napisano 29 grudnia 2023 Napisano 29 grudnia 2023 Napisz z jakimi kolumnami chcesz połączyć i jak wykorzystać procentowo kino/ muzyka. To koledzy napewno będę mogli coś więcej doradzić. Odpisz, cytując
pawelcb Napisano 29 grudnia 2023 Napisano 29 grudnia 2023 Dzięki za informację, tak zrobię Odpisz, cytując
Yacko Napisano 29 grudnia 2023 Napisano 29 grudnia 2023 Yamaha okrojone HDMI do 24GB/s HDMI, Denon 40GB/s. Odpisz, cytując
pawelcb Napisano 29 grudnia 2023 Napisano 29 grudnia 2023 Są jeszcze jakieś istotne różnice ? Bo w sklepach w tym specyfikacjach piszą nie wiele Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 29 grudnia 2023 Napisano 29 grudnia 2023 Do Yamahy można bezprzewodowo podłączyć tylne głośniki i subwoofer. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 29 grudnia 2023 Napisano 29 grudnia 2023 Ale tylko subwoofer Yamahy. Adaptery bezprzewodowe do subów są dostępne bez problemu - np. Klipsch, SVS. Można dzięki nim podłączyć praktycznie każdego suba, chociaż pewnie ciut łatwiej (kablologia) wychodzi to z własnymi produktami tych marek. Odpisz, cytując
Recommended Posts