Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
9 minut temu, Suchy 79 napisał:

w jakimś markecie

Rossmann https://www.rossmann.pl/Produkt/Srodki-uniwersalne/Meglio-odtluszczacz-uniwersalny-Lemon-750-ml,369407,8332

Lidl, bywa w Biedronce. Szukaj w działach chemii gospodarczej.

Ładnie myje także fugi betonowe na podłogach gresowych 😉.

Popsikaj, zaczekaj chwilę, zobaczysz czy warstwa się rozpuszcza, możesz delikatnie poszorować czymś miękkim typu flizelina. Sprawdź najpierw na mniej widocznej części.

• 4 weeks later...
Napisano
Dnia 18.09.2023 o 21:13, AudioTube napisał:

Mam gdzieś w kartonie na strychu oryginalny moduł zasilania z 2i. A nawet dwa.

Potrzebujesz? To wyślę. Nie pamiętam, ale filozofii większej tam nie ma, żeby samemu wymienić.

Hej, mam od kilku dni dokładnie ten sam problem. Jeśli masz jeszcze taki moduł w zapasie, to chętnie jeden odkupię.

Napisano

@dan_p witaj. Dla Janka i Michała już wysłałem, więcej nie mam. Popytaj proszę na forum Audiostereo w klubie bluesounda. Dużo chłopaków przeszło na liniowe od PD i na pewno któremuś seryjny zbywa.

Dwa Node2i u mnie od 3 lat jako transporty „pracują”. Nigdy nie zawiodły, apka genialna, a ja w transportach nawet za 10-12 tysi pln różnicy nie słyszę. 

powodzenia

Napisano
5 godzin temu, AudioTube napisał:

@dan_p witaj. Dla Janka i Michała już wysłałem, więcej nie mam. Popytaj proszę na forum Audiostereo w klubie bluesounda. Dużo chłopaków przeszło na liniowe od PD i na pewno któremuś seryjny zbywa.

Dwa Node2i u mnie od 3 lat jako transporty „pracują”. Nigdy nie zawiodły, apka genialna, a ja w transportach nawet za 10-12 tysi pln różnicy nie słyszę. 

powodzenia

Miło słyszeć, że tak wysoko oceniasz Bluesoundy :)  Obecnie pojawiła się aktualizacja "4.0" sprawdź czy również Twój Node ją dostał.

Napisano
7 godzin temu, AudioTube napisał:

powodzenia

dziękuję za szybką odpowiedź i podpowiedź. Już znalazłem zewnętrzne zasilanie do tego do kupienia, więc jakoś to sobie na szybko ogarnę, bo bez muzy jakoś dziwnie w domu :)

Napisano
13 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Miło słyszeć, że tak wysoko oceniasz Bluesoundy

Jestem zaskoczony, że tak dużo ludzi niepotrzebnie „wyrzuca” ciężko zarobione pieniądze w błoto. Zerknąłem teraz na używki node gdzie mieszkam i widzę, że za 250-300€ można go dostać. 
Po prawdzie używka Sbooster plus interfejs liniowe robi już o wiele wyższą cenę, ale to w dalszym ciągu moim zdaniem ekonomicznie przyzwoity wybór. No i radość z użytkowania, ponieważ nie widać/wielkość, a śmiga jak trzeba bez irytacji, stresu itp. Może mam z córką szczęście.