Nowy75 Napisano 26 września 2023 Autor Napisano 26 września 2023 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: No to jak połówka klepnęła to jesteś w domu Miłego. Zauważyłem , że często nie sprzęt, ani nawet konfiguracja pomieszczenia są największym problemem ...🙂. Można powiedzieć , że mam łatwo 🙂 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 27 września 2023 Napisano 27 września 2023 20 godzin temu, Nowy75 napisał: Zauważyłem , że często nie sprzęt, ani nawet konfiguracja pomieszczenia są największym problemem ...🙂. Można powiedzieć , że mam łatwo 🙂 No jak u niektórych dochodzi jeszcze do kwestii wyboru kobieta to uwierz czasem warto odpuścic temat. Wtedy tylko branża walczy Reszta woli zachować zdrowy rozsądek. Ale sa takie sytuacje jak u ciebie gdzie druga połówka jest aktywnie włączona w wybór wtedy rozmowa nabiera nawet kolorytu. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 27 września 2023 Autor Napisano 27 września 2023 12 godzin temu, Piotr Sonido napisał: No jak u niektórych dochodzi jeszcze do kwestii wyboru kobieta to uwierz czasem warto odpuścic temat. Wtedy tylko branża walczy Reszta woli zachować zdrowy rozsądek. Ale sa takie sytuacje jak u ciebie gdzie druga połówka jest aktywnie włączona w wybór wtedy rozmowa nabiera nawet kolorytu. W sumie to tylko ględziłem od dłuższego czasu,że trzeba by kupić wreszcie coś , co gra . Po powrocie z zagranicy powiedziałem.że zamówiłem radio. oczywiście wiedziała , że kantuję😊 . Panuje u nas staroświecki podział ról-ona dobiera kolory,fasony,itd. ,ja mam wszystko złożyć i sprawić ,że działa . W technikalia nie wnika . Po lekturze niektórych wątków na forum jeszcze bardziej to doceniam 😊. Wiedziałem tylko ,że ma być czarno ,bo będzie jednakowo z tv,routerem i uchwytami do mebli... . Łatwizna😊 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 28 września 2023 Napisano 28 września 2023 Hehe dla Ciebie łatwizna a wielu Panów ma z tym problem Ja też nie więc witaj w gronie ludzi szczęśliwych Odpisz, cytując
Pablosan Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Cześć Coś złego dzieje się z moim TEAC PD-301DAB-X. Otóż prawie z każdą płytą CD, którą odtwarzam na sprzęcie są problemy - przeskakują fragmenty utworów. Myślałem, że to może być wina płyt, ale tak sobie myślę, że 1,2,3 płyty tak, ale prawie każda. Kupiłem ostatnio Dire Straits Brothers In Arms 40th Anniversary Edition dla wspaniałego koncertu z San Antonio (w końcu po 40 latach jakiś oficjalny koncert z trasy BiA) i też utwory skaczą w odtwarzaczu 😒 Co to może być? Odtwarzacz nie ma nawet 3 lat. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Wyczyść laser a jak nie pomoże to niestety serwis. OK spojrzałem jak wygląda ten Teac, żeby wyczyścić trzeba będzie go rozebrać. Wygląda na mały, nie wiem jak będzie z dojściem. 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 31 minut temu, Pablosan napisał: Cześć Coś złego dzieje się z moim TEAC PD-301DAB-X. Otóż prawie z każdą płytą CD, którą odtwarzam na sprzęcie są problemy - przeskakują fragmenty utworów. Myślałem, że to może być wina płyt, ale tak sobie myślę, że 1,2,3 płyty tak, ale prawie każda. Kupiłem ostatnio Dire Straits Brothers In Arms 40th Anniversary Edition dla wspaniałego koncertu z San Antonio (w końcu po 40 latach jakiś oficjalny koncert z trasy BiA) i też utwory skaczą w odtwarzaczu 😒 Co to może być? Odtwarzacz nie ma nawet 3 lat. Zapewne kupiłeś go jeszcze u nas, ale teraz proponuję zgłosić się pogwarancyjnie do obecnego dystrybutora. Ceny części nie były wysokie, z tego co pamiętam. 1 Odpisz, cytując
Pablosan Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Zapewne kupiłeś go jeszcze u nas, ale teraz proponuję zgłosić się pogwarancyjnie do obecnego dystrybutora. Ceny części nie były wysokie, z tego co pamiętam. Okazuje się, że jednak kupiłem go w styczniu 2024, ale nie u Państwa - czyli jest jeszcze gwarancja :-). W każdym razie bardzo dziękuję za pomoc 🙂 Edytowano 9 godzin temu przez Pablosan Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Pablosan napisał: Okazuje się, że jednak kupiłem go w styczniu 2024, ale nie u Państwa - czyli jest jeszcze gwarancja :-). W każdym razie bardzo dziękuję za pomoc 🙂 Dobre wieści! Nic tylko zgłaszać. Odpisz, cytując
Recommended Posts