CIUCHCIA Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 Cześć, jestem tu nowy,pozdrawiam wszystkich. Dobry miesiąc walczę z ustawieniami AVR 11 .Począwszy od charczenia kolumn (FOCAL) Spotify,Play+tv Sony, raz uruchamia dekoder raz nie.Zmiana na gramofon przynosi problem z pilotem ,trzeba czekać dobrych kilka minut ,żeby pilot reagował na jakiekolwiek zmiany. Wprowadzenie ustawień fabrycznych nic nie wnosi.Z góry dziękuję jak ktoś się na tym pochyli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 Ten Arcam nowy z gwarancją? Bo skoro resetujesz do ustawień fabrycznych, robisz konfigurację/kalibrację od początku i ciągle są problemy to coś jest nie tak ze sprzętem i być może trzeba go odesłać do serwisu. Po resecie z reguły powinno wszystko wrócić do normy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 15 godzin temu, CIUCHCIA napisał: Cześć, jestem tu nowy,pozdrawiam wszystkich. Dobry miesiąc walczę z ustawieniami AVR 11 .Począwszy od charczenia kolumn (FOCAL) Spotify,Play+tv Sony, raz uruchamia dekoder raz nie.Zmiana na gramofon przynosi problem z pilotem ,trzeba czekać dobrych kilka minut ,żeby pilot reagował na jakiekolwiek zmiany. Wprowadzenie ustawień fabrycznych nic nie wnosi.Z góry dziękuję jak ktoś się na tym pochyli. Najlepiej jak zgłosisz się do sklepu w którym zakupiłeś sprzęt. Panowie powinni uświadczyć Ci support co do ustawień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 Zgadzam się, kontakt bezpośrednio ze sklepem będzie tutaj najlepszy, ewentualnie bezpośrednio do serwisu Arcama. Z mojego doświadczenia Arcamy są raczej bezproblemowe, mam nadzieję, że uda się szybko ogarnąć problemy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Mam avr11 , działa elegancko , raz się ustawiło i gra Jak ampli ma włączać dekoder ? Heh zarówno to jak i tekst o braku reakcji pilota (trzeba wcisnąć tam guzik specjalny by pilot ponownie działał) sugeruje ogólny brak ogaru u autora tematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CIUCHCIA Napisano 23 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2023 1 godzinę temu, Kubakk napisał: Mam avr11 , działa elegancko , raz się ustawiło i gra Jak ampli ma włączać dekoder ? Heh zarówno to jak i tekst o braku reakcji pilota (trzeba wcisnąć tam guzik specjalny by pilot ponownie działał) sugeruje ogólny brak ogaru u autora tematu Tobie też dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Coś źle ustawiasz. Gdzie go kupiłeś? Domyślnie jestem za tym abyś się tam zgłosił i żeby pomogli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts