Artur Charicki Napisano 6 listopada Napisano 6 listopada (edytowany) Toytoy to taki plastikowy mobilny kibelek spotykany na różnych imprezach masowych lub na budowach 😊 Co Ty @Artur Brol?? Edytowano 6 listopada przez Artur Charicki Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 listopada Napisano 6 listopada Nie odwiedzam takich imprez, gdzie taki wynalazek jest używany, wiec nie wiem. @Adi777 Po jednym uderzeniu deski, pojawiły sie szumy? Chyba ze Cię tam kilka godzin trzymali. Ostatnio w salonie bylem i Pan mi podał douszne sluchawki, IEM. Wraz z odtwarzaczem, ale niestety nie ustawił głośności odpowiednio do nich, naciskam play i myślałem ze ogluchne. Takiej dawki decybeli moje uszy tak bezpośrednio nigdy nie otrzymały. Na szczęście nic sie nie stało. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 6 listopada Napisano 6 listopada 4 minuty temu, Artur Brol napisał: Nie odwiedzam takich imprez, gdzie taki wynalazek jest używany, wiec nie wiem. @Adi777 Po jednym uderzeniu deski, pojawiły sie szumy? Chyba ze Cię tam kilka godzin trzymali. Jak wspomniał kolega wyżej, w toalecie. Tak, jedno uderzenie. Zaczęła mnie boleć głowa, no i później zaczęły się szumy. Nie, nikt mnie tam nie trzymał, byłem się tylko załatwić. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 listopada Napisano 6 listopada To przykre, przez jeden głupi żart. Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 6 listopada Napisano 6 listopada (edytowany) Co do Yamahy as700 zamiast pylonów dziś był test dźwięk jest ok ale moje power audio Panasonic akx 710 dawało więcej spl ?choć to nie grało a udawało granie to finalnie dźwięk w płucach czułem tu nie..... Kolumny. są słabe mocowo ale jakość jest konkretna .co innego aż rozduoczy ten pokoj jak rozkręcałem Panasonica to zaraz sąsiad był a tu nic....wiadomo że tamto rozkręcałem na max tu godz 1 ,2 max charczenia nie ma ale można popalić to wiem,mam 8 M2 mały pokój. Gdzie salon 20 m .... Chyba głuchy jestem Edytowano 6 listopada przez mike8585 Odpisz, cytując
Recommended Posts