Tomasz S. Napisano 13 listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 listopada 2023 @ProjectPi Ja jak mam dużo kabli to od razu mam bałągan na wierzchu. Jak mam bałągan na wierzchu w częściach wspólnych to mi się piękniejsza połówka denerwuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 13 listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 listopada 2023 (edytowany) Poniewaz Szkocja blizej Chin niz Polska: https://forum.wiimhome.com/attachments/img_8284-jpeg.3346/ Edytowano 13 listopada 2023 przez ProjectPi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 9 godzin temu, ProjectPi napisał: Poniewaz Szkocja blizej Chin niz Polska: https://forum.wiimhome.com/attachments/img_8284-jpeg.3346/ Nie widać zawartości bez zalogowania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy 79 Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Do poczytania o Wiim Amp https://forum.wiimhome.com/threads/wiim-amp.1322/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Dnia 7.11.2023 o 11:55, Artur Charicki napisał: W tym przedziale cenowym to bez wątpienia będzie hit. Zobaczcie ilu nowych użytkowników szuka tanich wzmacniaczy najlepiej z HDMI ARC a jak się dowiaduja że to nie ten budżet na takie wymagania to są w szoku. Myślę że będzie szał na to cacuszko jak swego czasu na Wiim Mini. Tylko żeby działał. Bo jest model SMSL z HDMI i tam użytkownicy piszą o różnie działającym złączu HDMI. Kurcze szkoda że tam jest Sabre Tak wstępnie komentuje. Obym się mylił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy 79 Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 15 minut temu, Piotr Sonido napisał: Tylko żeby działał. Bo jest model SMSL z HDMI i tam użytkownicy piszą o różnie działającym złączu HDMI. Kurcze szkoda że tam jest Sabre Tak wstępnie komentuje. Obym się mylił. Sabre ma na 100% tylko nie wiadomo jaki😕 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 18 minut temu, Piotr Sonido napisał: Tylko żeby działał. Bo jest model SMSL z HDMI i tam użytkownicy piszą o różnie działającym złączu HDMI. Właśnie wygląda na to ,że HDMI ARC wcale nie jest tak łatwo zrobić. Oglądałem trochę recenzji amplitunerów wielokanałowych gdzie recenzenci mówili,że z tą marką TV działa bez problemu a z inną już nie bardzo. Też czytałem o tym SMSL , pewnie chodzi o AO300. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 13 minut temu, Suchy 79 napisał: Sabre ma na 100% tylko nie wiadomo jaki😕 Zobaczymy jak z jego implementacją. Bo Wiim jako transport gra dosć jasno. Do tego Sabre Żeby to nie był kolejny suchotnik do wysokiego wyniku w ASR 3 minuty temu, Tomasz S. napisał: Właśnie wygląda na to ,że HDMI ARC wcale nie jest tak łatwo zrobić. Oglądałem trochę recenzji amplitunerów wielokanałowych gdzie recenzenci mówili,że z tą marką TV działa bez problemu a z inną już nie bardzo. Też czytałem o tym SMSL , pewnie chodzi o AO300. Tak. No więc właśnie. Jak już to robić to żeby to działało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Stwierdzen o "jasnym graniu" jako transport nie chce mi sie juz komentowac, ale zestaw w swojej cenie zapowiada sie doprawdy zacnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Fajnie,że ta obudowa to metal. Podobny do Maca Mini Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 (edytowany) 18 minut temu, ProjectPi napisał: Stwierdzen o "jasnym graniu" jako transport nie chce mi sie juz komentowac, ale zestaw w swojej cenie zapowiada sie doprawdy zacnie. ja się odnoszę do tego jaka zakładana kość będzie plus to jak z reguły grają chińskie budżetowe wzmacniacze w klasie D a nie o transporcie Edytowano 14 listopada 2023 przez Michał Gałązka 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 1 minutę temu, Michał Gałązka napisał: ja się odnoszę do tego jaka zakładana kość będzie plus to jak z reguły grają wzmacniacze w klasie D a nie o transporcie Wiem, chodzilo mi raczej o wczesniejsza wypowiedz, szczegolnie ze o graniu Amp jako transporcie czy transporcie plus sam DAC niewiele da sie powiedziec, bo nie ma ani wyjsc cyfrowych ani analogowych liniowych. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 Ktoś wrzucał linka i tam było napisane że to ma być ESS SABRE 9038PRO, ale wydaje mi się to trochę mało prawdopodobne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 9 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Ktoś wrzucał linka i tam było napisane że to ma być ESS SABRE 9038PRO, ale wydaje mi się to trochę mało prawdopodobne. Jakis wariant ES9018. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 15 listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 (edytowany) Powiem tyle - Amp wyglada bardzo, bardzo porzadnie przy bezposrednim kontakcie. Edytowano 15 listopada 2023 przez ProjectPi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy 79 Napisano 15 listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 31 minut temu, ProjectPi napisał: Powiem tyle - Amp wyglada bardzo, bardzo porzadnie przy bezposrednim kontakcie. Miałeś okazję go posłuchać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 15 listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 12 minut temu, Suchy 79 napisał: Miałeś okazję go posłuchać? Jeszcze nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 15 listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 Przecież napisał że "wygląda" a nie "brzmi" 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 15 listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 No tak to juz jest, ze sie wpierw ma cos w reku zanim podlaczy, zeby dowiedziec sie cos wiecej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 15 listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 2 minuty temu, ProjectPi napisał: No tak to juz jest, ze sie wpierw ma cos w reku zanim podlaczy, zeby dowiedziec sie cos wiecej To podłączaj czem prędzej i pisz co słyszysz 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy 79 Napisano 15 listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 15 minut temu, Palmos napisał: Przecież napisał że "wygląda" a nie "brzmi" 😁 Jak miał go w rękach to mógł chociaż do ucha przyłożyć 😁😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 15 listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 41 minut temu, Suchy 79 napisał: Jak miał go w rękach to mógł chociaż do ucha przyłożyć 😁😉 W tym tescie byl calkowicie bezglosny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 22 listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 listopada 2023 Formalnie premiera miala byc o 15:00 bodajze, ale ze pojawil sie oficjalnie w sprzedazy w US a mam go u siebie od niedawna, jak macie pytania - pytajcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebik_85 Napisano 22 listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 listopada 2023 5 minut temu, ProjectPi napisał: Formalnie premiera miala byc o 15:00 bodajze, ale ze pojawil sie oficjalnie w sprzedazy w US a mam go u siebie od niedawna, jak macie pytania - pytajcie. Jestem ciekawy jak brzmi ten sprzęt biorąc pod uwagę dac względem wersji Pro+ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 22 listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 listopada 2023 Napisz proszę czy ten Wiim gra jak większość chińczyków klasy D w tej cenie? Tzn. bardzo detalicznie i wręcz sterylnie. Oczywiście nie mam nic przeciwko takiemu brzmieniu ale fajnie by było jakby coś takiego można było połączyć z kolumnami jaśniejszymi. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts