Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 7.11.2023 o 11:55, Artur Charicki napisał:

W tym przedziale cenowym to bez wątpienia będzie hit. Zobaczcie ilu nowych użytkowników szuka tanich wzmacniaczy najlepiej z HDMI ARC a jak się dowiaduja że to nie ten budżet na takie wymagania to są w szoku. Myślę że będzie szał na to cacuszko jak swego czasu na Wiim Mini. 

Tylko żeby działał. Bo jest model SMSL z HDMI i tam użytkownicy piszą o różnie działającym złączu HDMI.

Kurcze szkoda że tam jest Sabre :/ Tak wstępnie komentuje. Obym się mylił.

Napisano
15 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Tylko żeby działał. Bo jest model SMSL z HDMI i tam użytkownicy piszą o różnie działającym złączu HDMI.

Kurcze szkoda że tam jest Sabre :/ Tak wstępnie komentuje. Obym się mylił.

Sabre ma na 100% tylko nie wiadomo jaki😕

Napisano
18 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Właśnie wygląda na to ,że HDMI ARC wcale nie jest tak łatwo zrobić. Oglądałem trochę recenzji amplitunerów wielokanałowych gdzie recenzenci mówili,że z tą marką TV działa bez problemu a z inną już nie bardzo.  Też czytałem o tym SMSL , pewnie chodzi o AO300.

Napisano
13 minut temu, Suchy 79 napisał:

Sabre ma na 100% tylko nie wiadomo jaki😕

Zobaczymy jak z jego implementacją. Bo Wiim jako transport gra dosć jasno. Do tego Sabre :/ Żeby to nie był kolejny suchotnik do wysokiego wyniku w ASR :/

3 minuty temu, Tomasz S. napisał:

Właśnie wygląda na to ,że HDMI ARC wcale nie jest tak łatwo zrobić. Oglądałem trochę recenzji amplitunerów wielokanałowych gdzie recenzenci mówili,że z tą marką TV działa bez problemu a z inną już nie bardzo.  Też czytałem o tym SMSL , pewnie chodzi o AO300.

Tak. No więc właśnie. Jak już to robić to żeby to działało.

Napisano (edytowany)
18 minut temu, ProjectPi napisał:

Stwierdzen o "jasnym graniu" jako transport nie chce mi sie juz komentowac, ale zestaw w swojej cenie zapowiada sie doprawdy zacnie.

ja się odnoszę do tego jaka zakładana kość będzie plus to jak z reguły grają chińskie budżetowe wzmacniacze w klasie D a nie o transporcie 

Edytowano przez Michał Gałązka
Napisano
1 minutę temu, Michał Gałązka napisał:

ja się odnoszę do tego jaka zakładana kość będzie plus to jak z reguły grają wzmacniacze w klasie D a nie o transporcie 

Wiem, chodzilo mi raczej o wczesniejsza wypowiedz, szczegolnie ze o graniu Amp jako transporcie czy transporcie plus sam DAC niewiele da sie powiedziec, bo nie ma ani wyjsc cyfrowych ani analogowych liniowych.

Napisano
5 minut temu, ProjectPi napisał:

Formalnie premiera miala byc o 15:00 bodajze, ale ze pojawil sie oficjalnie w sprzedazy w US a mam go u siebie od niedawna, jak macie pytania - pytajcie.

Jestem ciekawy jak brzmi ten sprzęt biorąc pod uwagę dac względem wersji Pro+

Napisano

Napisz proszę czy ten Wiim gra jak większość chińczyków klasy D w tej cenie? Tzn. bardzo detalicznie i wręcz sterylnie.  Oczywiście nie mam nic przeciwko takiemu brzmieniu ale fajnie by było jakby coś takiego można było połączyć z kolumnami jaśniejszymi.