Bart B Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 Witam. Mam straszny dylemat. Potrzebuję stereo do salonu. Około 16m2. Muzyka głównie spotify, youtube, tv. Słucham, rocka, popu, indie rock, słowem wszystkiego po trochu. Czytam i nie wiem co wybrać. Wzmacniacz tylko nowy, głośniki nie koniecznie, ale tylko podłogowe. Mam takie typy: Yamaha a-s701 + indiana tesi 561, 661 Yamaha n800a +indiana tesi 561 Rotel a12/a14 + indiana tesi 561 takie są promocje dlatego indiana tesi Yamaha a-s501, rotel a11, marantz 6007 + dali oberon 5, pylon opal 23 itd w takim budżecie. Mam już mega mętlik w głowie. Jakieś sugestie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 (edytowany) No masz mętlik bo już na fejsie o to pytałeś. Myślisz, że tu dostaniesz lepsze odpowiedzi? Tak jak tam pisałem, jeśli kolumny Indiana to tylko z nowej linii Diva, to dużo lepsze brzmienie. Ja bym wybrał zestawik Powernoda N330, ma od razu steamer z fajną apką i do tego kolumny Elac Carina podstawkowe. Edytowano 18 listopada 2023 przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 19 listopada 2023 Udostępnij Napisano 19 listopada 2023 Cześć. 11 godzin temu, Bart B napisał: Mam straszny dylemat. Potrzebuję stereo do salonu Zachęcam, byś następnym razem odwrócił kolejność tych zdań. 11 godzin temu, Bart B napisał: Czytam i nie wiem co wybrać. 11 godzin temu, Bart B napisał: Mam już mega mętlik w głowie. Jakieś sugestie? Zerknij do działu Sprzedam. Nie musisz mi dziękować, chciałbym byś był zadowolony. Już za dużo masz stresu i irytacji. Pozdrawiam Adam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 Cześć, pytanie na forum tylko przysporzy Ci zamieszania w głowie Przede wszystkim, ile chciałbyś wydać, jakie masz oczekiwania co do funkcjonalności i brzmienia swojego nowego zestawu? Te pytania pomogą nam konkretniej pomóc i dobrać sprzęt, który będzie spełniał Twoje oczekiwania. W międzyczasie zachęcam do obejrzenia naszego materiału, gdzie prezentujemy kilka fajnych opcji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts