Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@radek. Ch Silvery za duze? Ok, nie sa male, ale przy tej wielkosci pomieszczenia? Jesli sluchasz na 20 - czyli zakladam ze to tak nie za glosno ale na tyle, by wszystko slyszec - pierwsze co mi przychodzi do glowy ze to powinno byc idealnie. Spore kolumny, 2 x 20 cm basowe glosniki, mocny wzmacniacz - czegoz innego chciec.

Chyba ze tylko ci bas odpowiada w MA a reszta juz nie.

Nie mialem tej Mety R3 ale z tego co widze to maly glosnik jest , w porownaniu z MA.

Czy on moze miec lepszy bas? 

Napisano (edytowany)

tak evo zostaje ogolnie nie mam nic do dzwieku monitorow moze zbyt jasny troche ale emotiva go troche ocieplila , Moj pomysl jest taki by miec kolumny  mniejsze grajace po podobnym poziomie ale tansze :) Kefy troche jednak za drogie , a w innym kierunku mam dobra cena na Polki r500 co prawda z Francji ale co sadzicie o tym kierunku ? ( chodzi mi o kierunek muzyczny nie geograficzny)  male podlogowki  cena do 4 tys za pare 

Edytowano przez radek. Ch
Napisano
23 godziny temu, Wito76 napisał:

Tak teoretycznie, na papierze, R3 Meta to ta sama liga co Diamond 25 czy wyżej/niżej ? Jak tutaj branża np  @Q21 to widzi?

Raczej wyżej, ale pamiętajmy, że to podstawki vs podłogowe. 

@radek. Ch do 4 tys PLN za parę nie znajdziesz raczej nic na poziomie grania Silverów 500. Jedynie gorsze dźwiękowo kolumny. 

Napisano
Dnia 24.11.2023 o 19:36, Q21 napisał:

Raczej wyżej, ale pamiętajmy, że to podstawki vs podłogowe. 

@radek. Ch do 4 tys PLN za parę nie znajdziesz raczej nic na poziomie grania Silverów 500. Jedynie gorsze dźwiękowo kolumny. 

zobaczymy .. zakupilem Polki r500 do 4 tys :) 

Napisano
Dnia 24.11.2023 o 20:48, Wito76 napisał:

Dziękuję za odpowiedź. Chyba omówimy się na odsłuchy. 

Zapraszamy :) 

3 minuty temu, radek. Ch napisał:

zobaczymy .. zakupilem Polki r500 do 4 tys :) 

Inne brzmienie, naturalniejsze, na pewno będzie mniej basu, ale mam nadzieję, że będziesz zadowolony :) 

Napisano (edytowany)
Dnia 24.11.2023 o 20:48, Wito76 napisał:

Chyba omówimy się na odsłuchy. 

Witek, czekamy na recenzję R3 Meta. Kultowe monitory w nowej odsłonie i uszami Don Vita!  :)

Edytowano przez Rafał S