Artur Brol Napisano 23 listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 listopada 2023 @radek. Ch Silvery za duze? Ok, nie sa male, ale przy tej wielkosci pomieszczenia? Jesli sluchasz na 20 - czyli zakladam ze to tak nie za glosno ale na tyle, by wszystko slyszec - pierwsze co mi przychodzi do glowy ze to powinno byc idealnie. Spore kolumny, 2 x 20 cm basowe glosniki, mocny wzmacniacz - czegoz innego chciec. Chyba ze tylko ci bas odpowiada w MA a reszta juz nie. Nie mialem tej Mety R3 ale z tego co widze to maly glosnik jest , w porownaniu z MA. Czy on moze miec lepszy bas? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 listopada 2023 Byc może do nich spasował by cieplejszy wzmacniacz z loudnessem. I to by koledze bardziej grało. Tak się spodziewam. R3 Meta może być dobrym kierunkiem. Jeśli Evo 150 zostaje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano 24 listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 listopada 2023 (edytowany) tak evo zostaje ogolnie nie mam nic do dzwieku monitorow moze zbyt jasny troche ale emotiva go troche ocieplila , Moj pomysl jest taki by miec kolumny mniejsze grajace po podobnym poziomie ale tansze Kefy troche jednak za drogie , a w innym kierunku mam dobra cena na Polki r500 co prawda z Francji ale co sadzicie o tym kierunku ? ( chodzi mi o kierunek muzyczny nie geograficzny) male podlogowki cena do 4 tys za pare Edytowano 24 listopada 2023 przez radek. Ch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 listopada 2023 23 godziny temu, Wito76 napisał: Tak teoretycznie, na papierze, R3 Meta to ta sama liga co Diamond 25 czy wyżej/niżej ? Jak tutaj branża np @Q21 to widzi? Raczej wyżej, ale pamiętajmy, że to podstawki vs podłogowe. @radek. Ch do 4 tys PLN za parę nie znajdziesz raczej nic na poziomie grania Silverów 500. Jedynie gorsze dźwiękowo kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 24 listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 listopada 2023 1 godzinę temu, Q21 napisał: Raczej wyżej, ale pamiętajmy, że to podstawki vs podłogowe. @radek. Ch Dziękuję za odpowiedź. Chyba omówimy się na odsłuchy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 Dnia 24.11.2023 o 19:36, Q21 napisał: Raczej wyżej, ale pamiętajmy, że to podstawki vs podłogowe. @radek. Ch do 4 tys PLN za parę nie znajdziesz raczej nic na poziomie grania Silverów 500. Jedynie gorsze dźwiękowo kolumny. zobaczymy .. zakupilem Polki r500 do 4 tys Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 Dnia 24.11.2023 o 20:48, Wito76 napisał: Dziękuję za odpowiedź. Chyba omówimy się na odsłuchy. Zapraszamy 3 minuty temu, radek. Ch napisał: zobaczymy .. zakupilem Polki r500 do 4 tys Inne brzmienie, naturalniejsze, na pewno będzie mniej basu, ale mam nadzieję, że będziesz zadowolony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 (edytowany) Dnia 24.11.2023 o 20:48, Wito76 napisał: Chyba omówimy się na odsłuchy. Witek, czekamy na recenzję R3 Meta. Kultowe monitory w nowej odsłonie i uszami Don Vita! Edytowano 27 listopada 2023 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 3 godziny temu, Rafał S napisał: Witek, czekamy na recenzję R3 Meta. Póki co @Q21 w swoim filmiku straszy, że do lampy to one się nie nadają . Na sąsiednim forum zagadałem salon i czekam na odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts