solo987 solo987 Napisano 17 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2023 Cześć, witajcie Jakoś od 4-5 lat korzystam z airpdos pierwszej generacji, tych bez gumek i zacząłem zauważać, że słuchanie przez nie muzyki przestało mnie satysfakcjonować. Szukam dousznych słuchawek bezprzewodowych, które będą wyraźnie lepsze od moich obecnych. Co możecie polecić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 AirPods 3 pro. Dla mnie wyraźnie lepsze od wersji pierwszej. Uprawiam triathlon. Często w deszczu. Prima😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Cześć, na pewno warto sprawdzić Nuarl Next 1. Bardzo ciekawe TWSy, ze świetnym brzmieniem, ANC, aplikacją Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 16 godzin temu, solo987 solo987 napisał: Cześć, witajcie Jakoś od 4-5 lat korzystam z airpdos pierwszej generacji, tych bez gumek i zacząłem zauważać, że słuchanie przez nie muzyki przestało mnie satysfakcjonować. Szukam dousznych słuchawek bezprzewodowych, które będą wyraźnie lepsze od moich obecnych. Co możecie polecić? Huawei freebuds pro 2, na bank będziesz zadowolony. Mam też trójki, ale dwójki według mnie są lepsze. Dźwięk jest bardzo podobny, ale freebuds pro 2 zdecydowanie lepiej współpracują z tel. Mam też ultrasone m black pearl plus i Ultrasone 11 edition i jak z nich przeskakuje na budsy to żadnej tragedii sonicznej nie ma 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Po przemyśleniu, zamiast pisać na bank będziesz zadowolony zmieniam na myślę że będziesz zadowolony. Każdy ma przecież jakieś swoje preferencje 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 Witaj Z naszej oferty propozycja pada na B&W dwie z nich czyli PI5s2 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/bowers-wilkins-pi5-s2.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA4Y-sBhC6ARIsAGXF1g6f0tk4E29kcbsPPZZx-n9w3oJXwzhIwYAeJ5BRgtwEI9OJEJBFZkgaAqH1EALw_wcB lub pi7s2 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/bowers-wilkins-pi7-s2.html?color=1789&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA4Y-sBhC6ARIsAGXF1g56o12GXTr_v7Z7_9ZLgW-CrlIvw01A5ya0pQL0ycEalUD0YNztd04aAt6QEALw_wcB wygodne, doskonale zrobione, świetne ANC: i filmik pod spodem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pl323 mroczek Napisano 24 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2023 Dnia 17.12.2023 o 22:56, solo987 solo987 napisał: Cześć, witajcie Jakoś od 4-5 lat korzystam z airpdos pierwszej generacji, tych bez gumek i zacząłem zauważać, że słuchanie przez nie muzyki przestało mnie satysfakcjonować. Szukam dousznych słuchawek bezprzewodowych, które będą wyraźnie lepsze od moich obecnych. Co możecie polecić? jak masz androida to nie słuchaj się tych sklepów ( q 21 ) bo nie mają tych słuchawek i proponował bym ci kupić huawei freebuds pro 3 mnóstwo recenzji pozytywnych doskonale mówi na jakim poziomie są te słuchawki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 24 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2023 2 godziny temu, pl323 mroczek napisał: jak masz androida to nie słuchaj się tych sklepów ( q 21 ) bo nie mają tych słuchawek i proponował bym ci kupić huawei freebuds pro 3 mnóstwo recenzji pozytywnych doskonale mówi na jakim poziomie są te słuchawki Pro 2 są lepsze od 3, mam oba modele. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pl323 mroczek Napisano 24 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Kw202 napisał: Pro 2 są lepsze od 3, mam oba modele. może dlatego masz wrażenie że niższa generacja jest lepsza Edytowano 24 grudnia 2023 przez pl323 mroczek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 24 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2023 Też próbowałem sobie wmówić że wydanie tych prawie 900 złociszy było uzasadnione 😉 Z ustawieniami eq również próbowałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2023 Częstym problemem jest to, że nie można posłuchać słuchawek dokanałowych, więc nie jestem zaskoczony, że nie możecie się wypowiedzieć w tej sprawie. Ale różnice w cenie często są uzasadnione Sztuki demo pojawiają się od producentów, więc na tej podstawie możemy coś powiedzieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 27 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2023 11 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Sztuki demo pojawiają się od producentów, więc na tej podstawie możemy coś powiedzieć. Czyli huawei dostarczył wam demo freebuds? I na tej podstawie się wypowiadasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 27 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2023 Używam takich https://sennheiser.pl/o/cx-plus-true-wireless-black Dobra góra, dobry bas, w apce jest prosty korektor i całkiem długo działają na jednym ładowaniu. Lekkie i bardzo dobrze się trzymają w uszach. ANC działa - ale nie używam bo trochę tłumi mi dźwięk muzy kiedy się nakładają częstotliwości muzy i hałasu. Jak dla mnie są ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2023 1 godzinę temu, Kw202 napisał: Czyli huawei dostarczył wam demo freebuds? I na tej podstawie się wypowiadasz? Miałem na myśli, wyłącznie produkty naszych marek a nie konkurencji. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo987 solo987 Napisano 27 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2023 Testowałem właśnie Airpodsy 2 pro od apple No i ta redukcja dźwięku jest czymś niesamowitym. W momencie kiedy wsadziłem słuchawki do uszu przestałem słyszeć wszystkie niepożądane dźwięki z otoczenia. Magia jednym słowem. Dodatkowo korzystam z iphona i po prostu łączenie się słuchawek od razu po wsadzeniu do uszu jest bardzo wygodne. Jak wyglada ta kwestia z produktami innych marek? No ale w tych airpodsach 2pro brakuje mi paru decybeli. Może moje uszy już są nie takie jak powinny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo987 solo987 Napisano 27 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2023 Dnia 18.12.2023 o 08:10, AudioTube napisał: AirPods 3 pro. Dla mnie wyraźnie lepsze od wersji pierwszej. Uprawiam triathlon. Często w deszczu. Prima😃 W ogóle istnieje taki model jak 3 pro? Na stronie producenta są tyko zwykle trójki i dwa pro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 28 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 Mam dwójki pro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyl_1993 Napisano 3 lutego Udostępnij Napisano 3 lutego Czy ktoś wie co to są za słuchawki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts