Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witaj ponownie 

Zachęcam do napisania maila do Gato. Kładę łeb pod topór, jeśli nie odpowiedzą w przeciągu 72 godzin. Trzy razy pisałem, zadawałem pytania o różnice między wzmakami 250 a 400, o pre i CD. 

Poproś o charakterystyki obu kolumn. Myślę, że Mariusz/moderator mógłby dużo z nich „wyczytać”. 

Może mógłbyś wypożyczyć od kolegów z forum i u siebie posłuchać, pojeździć nimi, pobawić się zworkami itp

Aaa, myślałeś, by pożyczyć 4 panele z wełny i wrzucić za kolumny, tak na spróbowanie?

Powodzonka

Napisano (edytowany)
23 godziny temu, lukluk71 napisał:

Gato FM-8 miałem okazję słuchać, dawno, dawno... mało pamiętam ale coś tam wiem, ale zastanawiam się nad FM-15.  Są jakieś szczególne różnice pomiędzy tymi modelami? Ktoś coś?

@MarcKrawczyk może napisze więcej, jako szczęśliwy posiadacz FM-15. :)

Edytowano przez Rafał S
Napisano
Dnia 18.12.2023 o 18:51, AudioTube napisał:

Witaj ponownie 

Zachęcam do napisania maila do Gato. Kładę łeb pod topór, jeśli nie odpowiedzą w przeciągu 72 godzin. Trzy razy pisałem, zadawałem pytania o różnice między wzmakami 250 a 400, o pre i CD. 

Poproś o charakterystyki obu kolumn. Myślę, że Mariusz/moderator mógłby dużo z nich „wyczytać”. 

Może mógłbyś wypożyczyć od kolegów z forum i u siebie posłuchać, pojeździć nimi, pobawić się zworkami itp

Aaa, myślałeś, by pożyczyć 4 panele z wełny i wrzucić za kolumny, tak na spróbowanie?

Powodzonka

Zawsze mi odpisywali, dosc szybko, az pewnego razu odpowiedz na maila sie nie pojawila. Pytalem o ich pojawienie sie w NL , na jednym z show. I jak makiem zasial... cisza od tego momentu. Nic.

Napisano
Dnia 18.12.2023 o 18:27, lukluk71 napisał:

Gato FM-8 miałem okazję słuchać, dawno, dawno... mało pamiętam ale coś tam wiem, ale zastanawiam się nad FM-15

Dnia 19.12.2023 o 18:11, Rafał S napisał:

może napisze więcej, jako szczęśliwy posiadacz FM-15. :)

Dawno nie słuchałem moich gato, a fm 8 jedynie na AVS…ale tylko powiem, że małe są bardziej energetyczne, szybsze i nieco bardziej dynamiczne, ale za to moje potrafią bardziej budować potęgę dźwięku…

tu więcej opinii: