Jarotl Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Cześć. Planuję kupić jakiś zestaw grający, koniecznie musi mieć odtwarzacz Cd. inne funkcje, typu streaming, radio internetowe też są istotne. Mam budżet do 3 tys. za odtwarzacz i głośniki. W oczy rzucił mi się denon ceol n12 w promocji za 2999. Będzie to dobre rozwiązanie? Czy jest jakaś inna opcja według Was w tym budżecie? Nie musi koniecznie być to jedno urządzenie. W grę wchodzi też rozwiązanie z Wiim ale nie wiem czy budżet to wytrzyma. Z góry dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Cześć, zestaw z Denonem to przyjemna opcja Nie ma też wielu innych propozycji w podobnym budżecie jeśli zależa Ci na CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Jeszcze niedawno poleciłbym Ci Grand Pianocrafta 670 (był w cenie 3000 zł i za te pieniądze nic innego nie miało podjazdu), ale teraz to już nieaktualne. Raz, że są już niedostępne, dwa, że jeżeli gdzieś jeszcze ostatnio bywały, to sporo droższe. https://www.olx.pl/d/oferta/yamaha-pianocraft-mcr-n670d-srebrny-nieuzywany-CID99-IDVzUwi.html Chyba faktycznie zostanie Ci ten wyżej wspomniany Denon. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Cos takiego moze? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia (edytowany) Cześć. Może to? https://www.euro.com.pl/zestawy-muzyczne/philips-tam8905-10-mikrowieza-philips.bhtml Na pewno ma Spotify conect i radio internetowe. Edytowano 5 stycznia przez WaldekA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Taga HTR-1000CD + jakieś podstawki + Wiim Mini do streamingu. Kolumny w zależności jaki dźwięk lubisz i jakiej muzyki słuchasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarotl Napisano 5 stycznia Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia Myślałem nad tym taga htr z tym że on jest mało urodziwy. Yamaha mi się podoba ale tak jak wcześniej kolega wspomniał nie da się już kupić no i cena odjechała. Hmm, chyba faktycznie będę musiał zdać się na Denona. W tym zestawie nie wiem jak będą się sprawowały ich głośniki ale najwyżej z czasem je zmienię. Możecie mi napisać jak mocne głośniki jest w stanie napędzić taki Denon? Nie rozpatruje zmiany na kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 6 stycznia Udostępnij Napisano 6 stycznia 16 godzin temu, Jarotl napisał: Myślałem nad tym taga htr z tym że on jest mało urodziwy. Yamaha mi się podoba ale tak jak wcześniej kolega wspomniał nie da się już kupić no i cena odjechała. Hmm, chyba faktycznie będę musiał zdać się na Denona. W tym zestawie nie wiem jak będą się sprawowały ich głośniki ale najwyżej z czasem je zmienię. Możecie mi napisać jak mocne głośniki jest w stanie napędzić taki Denon? Nie rozpatruje zmiany na kolumny. Cześć Czy napęd CD jest dla Ciebie dalej dość ważny? Jeśli nie, to można w tym budżecie pokusić się zestaw składający się wzmacniacza z funkcjami sieciowymi oraz głośnikami podstawkowymi Zerknij proszę na nasz filmik, z różnymi propozycjami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarotl Napisano 6 stycznia Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia Odtwarzacz CD jest warunkiem koniecznym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 stycznia Udostępnij Napisano 6 stycznia Na teraz tez bym staiał na Panasonica. W Tym Denonie masz ładny wygląd ale te monitory. Grają słabo. Ten Panasonic jest znacznie ciekawszy. No chyba że uda Ci się znależć jeszcze gdzie Yamahe. Ale chyba usmiercili ta linie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarotl Napisano 6 stycznia Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia Znacznie ciekawszy to znaczy jakie są różnice między nimi? Te głośniki z Denona to aż taka różnica między tymi z Panasonica? Bo tak reszta funkcji w tych dwóch urządzeniach jest taka sama? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Łukaszewski Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia A Magnat MC 200 nie wchodzi w grę? Ma wszystko czego potrzebujesz i dobre opinie. Nowy dostaniesz w Polsce za 2,3 tys., więc zostaje 700 zł na kolumny. W używkach w tym budżecie jest już z czego wybierać - np. Pylon Monitor Pearl, ale i wiele innych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts