Sirius Napisano 16 stycznia Udostępnij Napisano 16 stycznia Cześć, czy moglibyście pomóc wybrać pomiędzy tymi 2 do Wharfedale EVO 4.4. Proszę, nie sugerujcie nic innego, jestem już zmęczony zmniejszaniem listy opcji do wyboru 🤪. Z góry dziękuję, Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 stycznia Udostępnij Napisano 16 stycznia Funkcjonalnie to nie są odpowiedniki. Leak nie ma odtwarzacza strumieniowego. Potrzebujesz go, czy nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 stycznia Udostępnij Napisano 16 stycznia Cześć, a czy słuchałeś którejś z tych opcji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sirius Napisano 16 stycznia Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia (edytowany) Potrzebuję wzmacniacza, CD transport i streamer. To z myślałem tak: Leak 230 + CDT + jakikolwiek streamer, albo Yamaha N1000 + CDT (mniej miejsca) Jeszcze nie słuchałem, teraz szukam gdzie mogę to zrobić. Z tego co zrozumiałem, Leak jest lepszy jako wzmacniacz ale streamer trzeba będzie osobno kupić Edytowano 16 stycznia przez Sirius Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 stycznia Udostępnij Napisano 16 stycznia 4 godziny temu, Sirius napisał: Potrzebuję wzmacniacza, CD transport i streamer. To z myślałem tak: Leak 230 + CDT + jakikolwiek streamer, albo Yamaha N1000 + CDT (mniej miejsca) Jeszcze nie słuchałem, teraz szukam gdzie mogę to zrobić. Z tego co zrozumiałem, Leak jest lepszy jako wzmacniacz ale streamer trzeba będzie osobno kupić Zupełnie, dwa różne charaktery wzmacniaczy. Bardziej miękko, nie co cieplej, będzie po stronie Yamahy, co lepiej może zabrzmieć z Twoimi kolumnami. Żeby było uczciwie, to posłuchaj obu urządzeń u siebie w domu - to będzie z pewnością najbardziej miarodajne. Yamaha nie ma transportu, więc tutaj musiałby to być model z innej marki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts