Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
34 minuty temu, Sundin997 napisał:

Cześć.

Tyle czasu męczysz się z tymi MA,ja rozumiem że wymiana dużych głośników to trochę roboty, trudniej  je sprzedać bo wysyłka rzadziej wchodzi w grę,już fajnie się wkomponowały do pomieszczenia jako mebel itp.

Trudno jak chcesz lepszy dzwięk,to do roboty.

Cholera wróżbita jeden, dokładnie tak jest jak mowisz, tak mi wpasowały idealnie wizualnie aż nie chce się ich ruszać hehe i fakt roboty przy tym sporo. 

A może orientujesz się jak jest z wysyłką na olx? Mam do nich oryginale paczki, ale to są jakby dwa oddzielne przedmioty, jak się na takie coś ustawia przesyłkę? 

Odnośnie kolumn to niedawno słuchałem diamondy 28, w podobnym metrażu i bardo mi się podobało 😁

7 minut temu, zmarek napisał:

Cholera wróżbita jeden, dokładnie tak jest jak mowisz, tak mi wpasowały idealnie wizualnie aż nie chce się ich ruszać hehe i fakt roboty przy tym sporo. 

A może orientujesz się jak jest z wysyłką na olx? Mam do nich oryginale paczki, ale to są jakby dwa oddzielne przedmioty, jak się na takie coś ustawia przesyłkę? 

Odnośnie kolumn to niedawno słuchałem diamondy 28, w podobnym metrażu i bardo mi się podobało 😁

Jak to się stało? nie wiem.

Edytowano przez zmarek
Napisano

@zmarek skoro się już nausznie przekonaleś jak wiele zmienia miejsce odsłuchu to też weź do serca rady kolegów by pomyśleć o innych kolumnach,a może małej adaptacji akustycznej .  Od siebie dodam , że pomocna jest w testach użycie listy Twoich ulubionych utworów, które szczególnie pobudzają bas w pomieszczeniu odsłuchowym. Łatwiej wtedy wychwycić interesujące Cię różnice przy manipulowaniu ustawieniem kolumn, próbach nowego modelu ,itp.

Pozdrawiam