Robert eN Napisano 4 sierpnia Udostępnij Napisano 4 sierpnia tyle, że mam wiima proplusa, głownie ineteresuje mnie wyjście usb, dlatego poczekam... na entuzjastyczne recenzcje użytkowników Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławomir Unknown Napisano 4 sierpnia Udostępnij Napisano 4 sierpnia 3 minuty temu, Robert eN napisał: tyle, że mam wiima proplusa, głownie ineteresuje mnie wyjście usb, dlatego poczekam... na entuzjastyczne recenzcje użytkowników No to USB jest uniwersalne można go użyć do podłączenia z zewnętrznym daciem, albo pod pamięć flash z plikami, ktoś tam podłączył dysk SSD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert eN Napisano 4 sierpnia Udostępnij Napisano 4 sierpnia dokładnie, mam dedykowane DAC, niestety wadą (większości tych klocków) jest mała ilość wejść cyfrowych. skorzystanie z wejścia usb pozwoli mi na podpięcie więcej sprzętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 4 sierpnia Udostępnij Napisano 4 sierpnia 57 minut temu, Robert eN napisał: poczekam... na entuzjastyczne recenzcje użytkowników Proszę bardzo, działa sprawnie, DAC zadowolony, moje uszy też. Minus to brak wsparcia dla częstotliwości powyżej 192 kHz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia Kurcze, widze ze z Amazon.de mozna miec tego sprzet dzien na dzien, ale trzeba wziac czarny, srebrne sa ogolnie mniej dostepne (na razie). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2 minuty temu, Tenfilip napisał: Kurcze, widze ze z Amazon.de mozna miec tego sprzet dzien na dzien, ale trzeba wziac czarny, srebrne sa ogolnie mniej dostepne (na razie). Ja widzę te same daty co na amazon.pl ( czarny - 8 sierpnia, srebrny - 20 sierpnia ). Dodatkowo z niemieckiego wychodzi drożej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia 5 minut temu, Tomasz S. napisał: Ja widzę te same daty co na amazon.pl ( czarny - 8 sierpnia, srebrny - 20 sierpnia ). Dodatkowo z niemieckiego wychodzi drożej. Pewnie idzie z jednego magazynu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławomir Unknown Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia Wiim ultra od Amazona już wysłany do mnie. i jak dobrze pójdzie to jutro kurier dostarczy. Czyli to nie fake widocznie narazie amazon ma pierwszenstwo sprzedaży . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo666 Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia No to czekamy na foto z unboxing'u Ciekaw jestem jak będzie się sprawdzać jako pre do końcówki mocy. W necie sporo pochlebnych recenzji 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia A z jakimi końcówkami , te opinie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo666 Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia https://www.stevehuffphoto.com/2024/07/19/the-wiim-ultra-review-unreal-hifi-value-for-real/ ja chętnie zrobiłbym test z am200se Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia (edytowany) Przyzwoita koncowka . Wolałbym pr 300 do tego , dac z pre tak sobie z nią grały. Edytowano 5 sierpnia przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławomir Unknown Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia Ja tylko jako transport będę używał Wiima i w przyszłosci do gramofonu jako preamp . Przedwzmacniacz mam dobry w integrze . Musze jeno dokupić kabel Coax bo mam już toslink do TV podpiety , w zestawie nie ma kabla coax . USB Wiim >Dac nie wiem czy to zadziała w 100% dobrze bo nie było to pierwotnie przewidziane przez producenta . Dostawa jest z niemieckiego Amazona jest w trasie pewnie w środę dopiero będzie u mnie. Dam zdjęcia i krótki test. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia Nie możesz podpiąć TV po HDMI do WiiMa? Ja mam tak w BS Node i wychodzę po USB do DAC we wzmacniaczu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 5 sierpnia Udostępnij Napisano 5 sierpnia Może przez HDMI arc. Generalnie używanie wyjścia USB audio i jednocześnie wejść cyfrowych oznacza kłopoty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 6 sierpnia Udostępnij Napisano 6 sierpnia To nie powinno być w miarę czyste pass through? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 6 sierpnia Udostępnij Napisano 6 sierpnia Często jest nie wskazane połączenie kilkoma złączami na raz . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 6 sierpnia Udostępnij Napisano 6 sierpnia 1 godzinę temu, Chmarski napisał: To nie powinno być w miarę czyste pass through? Do pewnego momentu będzie, nawet bit perfect. Ale jest zegar wchodzący A i zegar wymuszany przez dac B, które nie są ze sobą w żaden sposób zsynchronizowane. Jak się nie wdroży grubszej magii, to problem się robi przy każdym przepełnieniu / niedopełnieniu bufora pomiędzy, a te momenty wyznaczają różnice w zegarach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renoxd Napisano 6 sierpnia Udostępnij Napisano 6 sierpnia (edytowany) Liczę na to, że jak będzie USB out do zewnętrznego DACa, to że będzie działało sub out poprawnie w Wiimie. Ostatnio ktoś na jakimś filmiku na yt mówił, że będzie.. ale nie znalazłem potwierdzenia tych słów na forum Wiim. Chyba, że jednak ktoś jużto potwierdził? Edytowano 6 sierpnia przez renoxd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 6 sierpnia Udostępnij Napisano 6 sierpnia Nie będzie. Może w przyszłości, ale nie teraz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławomir Unknown Napisano 6 sierpnia Udostępnij Napisano 6 sierpnia 16 godzin temu, Chmarski napisał: Nie możesz podpiąć TV po HDMI do WiiMa? Ja mam tak w BS Node i wychodzę po USB do DAC we wzmacniaczu. HDMI arc mam soundbar podpięty z TV. Optykiem Dac z TV Stereo mam do muzyczki bo to w tym najlepsze , do filmów soundbar z subem i satelitami sorround Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 sierpnia Udostępnij Napisano 6 sierpnia Nie wolałbyś dorzucić suba do stereo i oglądać TV na stereo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławomir Unknown Napisano 6 sierpnia Udostępnij Napisano 6 sierpnia (edytowany) 5 godzin temu, Q21 napisał: Nie wolałbyś dorzucić suba do stereo i oglądać TV na stereo? W stereo basu mi wystarcza. Filmy sporadycznie oglądam współczesne filmy rzadko które . To tak jak w muzyce wszystko co fajne wyszło w latach 70,80,90. To co miałem doglądnąć oglądłem ,czasami do tego wracam po latach. Tymczasem muzyki z tamtych lat mogę na okrągło słuchać. A na TV to teraz tylko youtube oglądam ,miedzy innymi kanał Q21 a tam nie trzeba dźwięku kinowego. Edytowano 6 sierpnia przez Sławomir Unknown Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 sierpnia Udostępnij Napisano 7 sierpnia 22 godziny temu, renoxd napisał: to że będzie działało sub out poprawnie w Wiimie A co mu jest? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 7 sierpnia Udostępnij Napisano 7 sierpnia To, że wyrywanie fragmentów zdania bez zachowania kontekstu bywa zdeczko durne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts