Pitt39 Napisano 4 maja Udostępnij Napisano 4 maja (edytowany) Szybkie pytanie, szybka odpowiedź: I: Edytowano 4 maja przez Pitt39 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja To niech szanowny akustyk jeszcze wyjaśni czemu Pani, która zapowiadała ministra, mówiła i brzmiała zupełnie normalnie. Przecież to jakieś bzdury. Serio? Spec od akustyki bierze się za wybielanie Kierwińskiego i pieprzy o akustyce? Dno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja (edytowany) 39 minut temu, soberowy napisał: Serio? Spec od akustyki bierze się za wybielanie Kierwińskiego i pieprzy o akustyce? Dno. Nagłośnienie, nie akustyka, to mówił spec od akustyki. https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/9500678,po-wystapieniu-kierwinskiego-padlo-wiele-pytan-minister-poddal-sie-ba.html PiSowcy i ich apologeci, oczywiście będą jątrzyć, a jakże… Edytowano 5 maja przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja Pisowcy 🤣 Tak, badanie alkomatem szefa MSWiA to argument nie do podważenia. Z tego samego nagłośnienia korzystał Duda i inni, dziwny przypadek. Nie mam problemu z tym, że był napity, nie on pierwszy i nie ostatni. Ręce opadają kiedy ktoś wmawia, że białe jest czarne, a czarne jest białe. Ej, ***** *** 🤣 🤣 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 5 maja Autor Udostępnij Napisano 5 maja 8 godzin temu, soberowy napisał: To niech szanowny akustyk jeszcze wyjaśni czemu Pani, która zapowiadała ministra, mówiła i brzmiała zupełnie normalnie. Przecież to jakieś bzdury. Serio? Spec od akustyki bierze się za wybielanie Kierwińskiego i pieprzy o akustyce? Dno. Na swoim funpage coś więcej wyjaśnia(nie będę przeklejał, bo os. znana na forum, wiec można znaleźć). Ja generalnie nie doszukuję się u niego złej woli - w bojówkach KO chyba nie jest - a do tego wydaje się być bardzo spoko typem dzielącym się swoja wiedzą na yt(do tego prawdziwy pasjonat). Nasz forumowy akustyk mógłby sie wypowiedzieć od strony technicznej, miło by było 😉 2 godziny temu, soberowy napisał: Ej, ***** *** 🤣 Temat zamknęli, góra olała sprawę i nie ma gdzie rzucić błotem w jednych lub drugich... o tak dla "rozrywki" po ciężkim tyg. w fabryce gwoździ 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja 8 godzin temu, soberowy napisał: Z tego samego nagłośnienia korzystał Duda i inni, dziwny przypadek. Nie mam problemu z tym, że był napity, nie on pierwszy i nie ostatni. Ręce opadają kiedy ktoś wmawia, że białe jest czarne, a czarne jest białe. Nie bywałeś na piknikach, gdzie nagłośnienie było marnej jakości? Od wmawiania, żę białe jest czarne, a czarne jest białe to był tylko jeden przez ostatnie 8 lat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 6 maja Udostępnij Napisano 6 maja Celem odświeżenia i przypomnienia ...😁😂 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 6 maja Udostępnij Napisano 6 maja Coś jakby było nie tak z systemem - dźwięk u Kierwińskiego ale i u Dudy jest jakiś zmodulowany jakby było opóźnienie czasowe, pogłos…u Dudy jest lepiej to fakt ale na początku przemówienia coś moduluje. Dziwny temat może był popiwszy a może ktoś majstrował przy korektorze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 maja Udostępnij Napisano 7 maja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 maja Udostępnij Napisano 7 maja Szczerze to mi wisi jak to się skończy . Rozwalają mnie tylko, te natychmiastowe osądy jeśli to nie nasi, bo jeśli nasi to nikt nic nie wie , albo kotlet odgrzewany , to trzeba sprawdzić , niech sąd zweryfikuje , może jakieś śledztwo albo to nie my 🤷♂️ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 7 maja Udostępnij Napisano 7 maja (edytowany) Osobiście również mało mnie to interesuje. Generalnie mogą sobie przemawiać po spożyciu alkoholu aby robili dobrą robotę w temacie gospodarki; prąd, gaz, ceny żywności. Przemówienia, Trybunały, sądy, tabletki po, przed i w trakcie są dla zwykłego śmiertelnika mało istotne... Edytowano 7 maja przez elektron6 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 maja Udostępnij Napisano 9 maja Dnia 7.05.2024 o 12:51, Dedal napisał: Szczerze to mi wisi jak to się skończy . Rozwalają mnie tylko, te natychmiastowe osądy jeśli to nie nasi, bo jeśli nasi to nikt nic nie wie , albo kotlet odgrzewany , to trzeba sprawdzić , niech sąd zweryfikuje , może jakieś śledztwo albo to nie my 🤷♂️ Dnia 7.05.2024 o 13:17, elektron6 napisał: Osobiście również mało mnie to interesuje. Generalnie mogą sobie przemawiać po spożyciu alkoholu aby robili dobrą robotę w temacie gospodarki; prąd, gaz, ceny żywności. Przemówienia, Trybunały, sądy, tabletki po, przed i w trakcie są dla zwykłego śmiertelnika mało istotne... Wyjaśnia się powoli, wyjaśnia.... https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-burza-wokol-przemowienia-ministra-straz-pozarna-wydala-komun,nId,7494050#ref#ref Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 10 maja Autor Udostępnij Napisano 10 maja . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja Pracuję w branży teatralnej.Na codzień mam do czynienia z akustykami i tego typu problemami ...Pokazałem im ten filmik (przemówienie ministra) ... i co??? I KAŹDY stwierdził: owszem opisane zjawisko występuje...ale w tym przypadku,po jego gestach ...mimice i zachowaniu, w którym nawet przez chwilę nie zmieszał się ,że coś jest nie tak...(Przecież to nie było jego pierwsze przemówienie)...oraz typowych potyczkach głosowych jednoznacznie stwierdzili.... "Nawalony jak Meserszmid " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja (edytowany) Może jak Szmydt? Edytowano 12 maja przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja 14 minut temu, Gmow1977 napisał: "Nawalony jak Meserszmid " Gdyby był nawalony jak "Meserszmid", to alkomat by wykazał, ale tym bardziej badanie krwi na obecność alkoholu by wykazało, że był pod wpływem... Ba, pod wątpliwość poddawano też, czy pani asp.Burnett w ogóle pracuje w jednostce Policji, gdzie było przeprowadzone badanie i oooopsss, jednak ktoś taki widnieje na liście płac tejże Policji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja jakby był pisior to byłby nawalony jak szpak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja Moze i był🤷🏿♂️ Ale ja się nie znam , obok też nie stałem więc ...m Najlepsze jest to ,że masa tam ludzi była z PISu i dlaczego gościa nikt nie skontrolował na miejscu . Przecież nie wsiadł do limuzyny pod sceną i nie uciekał 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja 37 minut temu, DiBatonio napisał: Gdyby był nawalony jak "Meserszmid", to alkomat by wykazał, ale tym bardziej badanie krwi na obecność alkoholu by wykazało, że był pod wpływem... Ba, pod wątpliwość poddawano też, czy pani asp.Burnett w ogóle pracuje w jednostce Policji, gdzie było przeprowadzone badanie i oooopsss, jednak ktoś taki widnieje na liście płac tejże Policji. Kolego i Ty naprawdę taki naiwny jesteś??? I wierzysz,że to On dmuchał? Proszę cię nie takie wały robili i robią...Jak to szło ?Papier wszystko przyjmie...A ciemnogród łyknie.W całej tej sprawie mogłaby się sama ta firma nagłaśniająca imprezę wypowiedzieć ...ale pewnie to nie nastąpi...ze strachu przed utratą rządowych zleceń... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja (edytowany) Jak mówi że był trzeźwy to był . Tak jak Kamiński mówi że nie podsłuchiwał to nie podsłuchiwał 😉 Edytowano 12 maja przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja Biorąc pod uwagę że dmuchał i oddawał krew kilka godzin później niż bulgotał, to miał dość czasu choćby na detoks przez kroplówki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja Teraz to już chyba bez znaczenia . Zapominasz jednak że udzielał wywiadu pod sceną kilkanaście minut po wystąpieniu , i nie wierzę że nikt bacznie się mu nie przyglądał po takim wystąpieniu 🤨 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja 1 godzinę temu, Gmow1977 napisał: W całej tej sprawie mogłaby się sama ta firma nagłaśniająca imprezę wypowiedzieć ...ale pewnie to nie nastąpi...ze strachu przed utratą rządowych zleceń... Było już o tym... https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-burza-wokol-przemowienia-ministra-straz-pozarna-wydala-komun,nId,7494050#ref%23ref 1 godzinę temu, Gmow1977 napisał: Kolego i Ty naprawdę taki naiwny jesteś??? I wierzysz,że to On dmuchał? Proszę cię nie takie wały robili i robią... A Ty skąd masz wiedzę, że było inaczej? Widocznie jesteś również naiwny, wierząc tylko w wersję apologetów obecnej opozycji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 13 maja Udostępnij Napisano 13 maja 6 godzin temu, DiBatonio napisał: Było już o tym... Tam jest tylko stanowisko SP a nie firmy nagłaśniającej...ta milczy jak grób. 6 godzin temu, DiBatonio napisał: A Ty skąd masz wiedzę, że było inaczej? Widocznie jesteś również naiwny, wierząc tylko w wersję apologetów obecnej opozycji Nie ja po prostu myślę logicznie i mam oczy i uszy ...Poza tym pisałem wyżej ...rozmawiałem z Akustykami, którzy takie instalacje stawiają codziennie...lch opinia przekonuje mnie wystarczająco Hołownia i Duda mówili normalnie...Nie zachowywali się jak po spożyciu .On od wejścia na mównicę wykonywał podejrzane gesty i ruchy, (nerwowe szarpanie mikrofonem...rozglądanie się po stołkach ,a mimika jego twarzy oraz typowe pijackie "głoski "dopełniły reszty... Może w ogóle niech ten Pan nie wchodzi na mównicę😅 Tyle w temacie z mojej strony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 maja Udostępnij Napisano 13 maja Może pogadamy o lądowaniu Amerykanów na księżycu 🤗 Był nie był 🤷♂️ ,co to zmieni w naszym życiu . Pegasusa nie było teraz jest🤷🏿♂️ i nikt z tego sobie nic nie robi . Naprawdę ważniejszych spraw nie ma na codzień 🤨? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts