Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
7 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Słuchawki z BT występują tylko w wersji zamkniętej, czy to coś zmienia  :)?

Nie do końca rozumiem :( ale miałem na myśli konstrukcje z przewodnictwem powietrznym, coś jak Soundcore Aerofit Pro. Czy mogę prosić o rekomendację czegoś w tym stylu ?

Napisano
7 godzin temu, norbertss napisał:

Nie do końca rozumiem :( ale miałem na myśli konstrukcje z przewodnictwem powietrznym, coś jak Soundcore Aerofit Pro. Czy mogę prosić o rekomendację czegoś w tym stylu ?

To, to o czym wspominasz, to jest słuchawka sportowa, do ucha, do biegania. W takim segmencie nic nad wyraz dobrego, to nie znajdziesz. 

Napisano
21 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

To, to o czym wspominasz, to jest słuchawka sportowa, do ucha, do biegania. W takim segmencie nic nad wyraz dobrego, to nie znajdziesz. 

Szkoda :( w takim razie zadam pytanie inaczej :) potrzebuję czegoś bezprzewodowego, bardzo małego i lekkiego, wygodnego, niemęczącego i dobrze grającego np. do jakiegoś HiBy R3/R4 a czasami do iPhone’a . Mogę liczyć na rekomendację?

Napisano
Przed chwilą, norbertss napisał:

Szkoda :( w takim razie zadam pytanie inaczej :) potrzebuję czegoś bezprzewodowego, bardzo małego i lekkiego, wygodnego, niemęczącego i dobrze grającego np. do jakiegoś HiBy R3/R4 a czasami do iPhone’a . Mogę liczyć na rekomendację?

To może rozwiązanie True Wireless?

Małe, nie wylecą z ucha, wybór jest już dużo większy, a przede wszystkim może to brzmieć bardzo dobrze :)

Dla przykładu B&W PI5s, nasza rekomendacja! W dodatku z ANC :)