norbertss Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca Witam, czy możecie coś polecić z konstrukcji otwartej ale dousznej z przewodnictwem powietrznym? Budżet do 1000PLN. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca Cześć Chodzi Ci o douszne, czy dokanałowe? Z dokanałowych warto sprawdzić półotwarte FiiO FH5s, a z dousznych są FiiO FF5. W razie czego zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbertss Napisano 24 czerwca Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca 11 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Chodzi Ci o douszne, czy dokanałowe? Z dokanałowych warto sprawdzić półotwarte FiiO FH5s, a z dousznych są FiiO FF5. W razie czego zapraszam Dziękuję, przepraszam, nie napisałem -> ale chciałbym kupić coś bezprzewodowego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca 1 godzinę temu, norbertss napisał: Dziękuję, przepraszam, nie napisałem -> ale chciałbym kupić coś bezprzewodowego Słuchawki z BT występują tylko w wersji zamkniętej, czy to coś zmienia ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbertss Napisano 25 czerwca Autor Udostępnij Napisano 25 czerwca 7 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Słuchawki z BT występują tylko w wersji zamkniętej, czy to coś zmienia ? Nie do końca rozumiem ale miałem na myśli konstrukcje z przewodnictwem powietrznym, coś jak Soundcore Aerofit Pro. Czy mogę prosić o rekomendację czegoś w tym stylu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 czerwca Udostępnij Napisano 25 czerwca 7 godzin temu, norbertss napisał: Nie do końca rozumiem ale miałem na myśli konstrukcje z przewodnictwem powietrznym, coś jak Soundcore Aerofit Pro. Czy mogę prosić o rekomendację czegoś w tym stylu ? To, to o czym wspominasz, to jest słuchawka sportowa, do ucha, do biegania. W takim segmencie nic nad wyraz dobrego, to nie znajdziesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbertss Napisano 25 czerwca Autor Udostępnij Napisano 25 czerwca 21 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: To, to o czym wspominasz, to jest słuchawka sportowa, do ucha, do biegania. W takim segmencie nic nad wyraz dobrego, to nie znajdziesz. Szkoda w takim razie zadam pytanie inaczej potrzebuję czegoś bezprzewodowego, bardzo małego i lekkiego, wygodnego, niemęczącego i dobrze grającego np. do jakiegoś HiBy R3/R4 a czasami do iPhone’a . Mogę liczyć na rekomendację? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 czerwca Udostępnij Napisano 25 czerwca Przed chwilą, norbertss napisał: Szkoda w takim razie zadam pytanie inaczej potrzebuję czegoś bezprzewodowego, bardzo małego i lekkiego, wygodnego, niemęczącego i dobrze grającego np. do jakiegoś HiBy R3/R4 a czasami do iPhone’a . Mogę liczyć na rekomendację? To może rozwiązanie True Wireless? Małe, nie wylecą z ucha, wybór jest już dużo większy, a przede wszystkim może to brzmieć bardzo dobrze Dla przykładu B&W PI5s, nasza rekomendacja! W dodatku z ANC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 czerwca Udostępnij Napisano 25 czerwca W przypadku BT źródło ma bardzo niewielkie znaczenie w kwestii dźwięku. Sprawdziłbym na pewno Denon PerL, a także FiiO FW5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 25 czerwca Udostępnij Napisano 25 czerwca Tam jeszcze jest fajna Audio Technica, CKSTW50 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/audio-technica-ath-cks50tw.html za niecałe 500 zł pewnie nie będzie za wiele gorzej od tych B&W... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbertss Napisano 25 czerwca Autor Udostępnij Napisano 25 czerwca Super, dziękuję, zaraz zrobię rozeznanie obawiam się tylko, że będę się źle czuł z “czymś” w uchu . Myślałem, że przewodnictwo powietrzne to będzie „to”. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts