terracan1929 Napisano 29 czerwca Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca Dla mnie petarda w kolorze zielony. Ale to może dlatego, że ja lubię ciemną zieleń ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 29 czerwca Udostępnij Napisano 29 czerwca A to chyba tylko w wersji LT, są w tym kolorze. Mnie zajebiście podoba się ta mocna czerwień, ale nie koniecznie będzie pasowała w pomieszczeniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 29 czerwca Udostępnij Napisano 29 czerwca Uzywki jak najbardziej w zasięgu https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-glosniki-aktywne-kef-lsx-para-CID99-IDZMZDn.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 29 czerwca Udostępnij Napisano 29 czerwca 4 minuty temu, Artur Charicki napisał: Uzywki jak najbardziej w zasięgu https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-glosniki-aktywne-kef-lsx-para-CID99-IDZMZDn.html Artur ale to jest pierwsza wersja, dużo gorsza pod wieloma względami. Najważniejsza rzecz to w starej wersji apki do obsługi są kiepskie, a w nowej zupełnie co innego , to sama przyjemność.Druga generacja ma też Hdmi .Miałem ,a właściwie jeszcze mam jedne w Niemczech, lsx pierwszej generacji i trochę mi już szwankują z obsługą.Wcześniej też miałem inne lsx i siadło mi zasilanie.Musiałem dać do naprawy .Zapłaciłem 550 zł, i szybko je sprzedałem za 1800 zł. W pierwszą generację bym się nie bawił, w drugą jak najbardziej, ale cena jest już wyższa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 czerwca Udostępnij Napisano 29 czerwca 4 godziny temu, terracan1929 napisał: Wiem co można mieć za 3 i pół tysiąca. Ale szukamy czegoś do 2 i pół, a poza tym wymiary determinują nasze wybory ( szafka ma 20 cm głębokości ). Ok, rozumiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 29 czerwca Udostępnij Napisano 29 czerwca @Tomasz Kluczynski A widzisz. Nigdy ich nie miałem a cena wydawała mi się atrakcyjna. Dobrze ze jestes czujny 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallosu Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca A co z sonos five? Dobrze ten głośnik gra. Za jakis czas zawsze można dokupić drugi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts