Robert 1204 Napisano 4 lipca Udostępnij Napisano 4 lipca Dzień dobry chciałbym prosić o pomoc w doborze kolumn podstawkowych pod wzmacniacz zintegrowany Nad C 338 Lubię słuchać muzyki wieczorami po cichu Pokój ma 16 M2 Upatrzyłem sobie kolumny Heco aurora 300 Elac Debut reference B6 (BDR62) Byłbym wdzięczny za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 lipca Udostępnij Napisano 4 lipca Cześć Wszystko zależy od Twojego gustu i preferencji. Słuchałeś już jakichś kolumn? Wstępnie zapraszam do obejrzenia naszego filmu, gdzie omawiamy pięć par kolumn do 2500 PLN. Zapraszam również do kontaktu i umówienia się na odsłuch, na miejscu mamy bardzo wiele opcji dostępnych na bieżąco do sprawdzenia na własne uszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 lipca Udostępnij Napisano 4 lipca Elac będzie trochę bardziej muzykalny niż Heco, ale z kolei Heco ma solidniejszą podstawę basową, więc wszystko zależy od tego jakie brzmienie by Cię interesowało. Wg mnie ciekawsze są Elac, ale nie zmienia to faktu, że to Ty wybierasz i powinny się finalnie Tobie podobać, dlatego najlepszym zawsze doradcą jest odsłuch. Czy masz jakiś określony budżet, czy możesz go jakoś zwiększyć, bo jeżeli tak to wchodzą w grę jeszcze Monitor Audio Bronze 100 z ciekawych opcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 4 lipca Udostępnij Napisano 4 lipca 14 godzin temu, Robert 1204 napisał: Dzień dobry chciałbym prosić o pomoc w doborze kolumn podstawkowych pod wzmacniacz zintegrowany Nad C 338 Lubię słuchać muzyki wieczorami po cichu Pokój ma 16 M2 Upatrzyłem sobie kolumny Heco aurora 300 Elac Debut reference B6 (BDR62) Byłbym wdzięczny za pomoc Cześć, Możesz zacząć od Elaca. To bardzo udane głośniki w tej cenie. Dorzucam jeszcze B&W 607s3 - https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/bowers-wilkins-607-s3.html Inna charakterystyka, inny bas, ale sporo przestrzeni i dużo detalu Najlepiej jak wpadniesz i posłuchasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts