Przemek 100 Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca Cześć Temat zapewne już poruszany, ale być moze ktoś przerabiał ostatnio i mógłby pomóc 🙂 Szukam głośnika do sypialni ok 14m2, (mały pokój) - w którym naprawdę nie ma miejsca na małe audio - tylko na głośnik Bluetooth (może dwa). Wstępnie wytypowałem : Audio Pro AudioPro G10 Audio pro BT 5 Denon HOME 150 Yamaha WX 010 Który Waszym zdaniem zbiera dobre oceny i faktycznie będzie wart swojej ceny. Robiłem odsłuch Denona i zrobił na mnie dobre wrażenie. Może ktoś inne propozycje. serdecznie pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca Sprawdziłbym również głośniki Wi-Fi od Sonosa jeśli taki rodzaj połączenia wchodzi w grę bardzo dobrze się sprawują, np. Era 100. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca 2 godziny temu, Przemek 100 napisał: Cześć Temat zapewne już poruszany, ale być moze ktoś przerabiał ostatnio i mógłby pomóc 🙂 Szukam głośnika do sypialni ok 14m2, (mały pokój) - w którym naprawdę nie ma miejsca na małe audio - tylko na głośnik Bluetooth (może dwa). Wstępnie wytypowałem : Audio Pro AudioPro G10 Audio pro BT 5 Denon HOME 150 Yamaha WX 010 Który Waszym zdaniem zbiera dobre oceny i faktycznie będzie wart swojej ceny. Robiłem odsłuch Denona i zrobił na mnie dobre wrażenie. Może ktoś inne propozycje. serdecznie pozdrawiam. "Hołmy" polecam od Denona. Potrafią zagrać fajnym basem jak na takie maleństwa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek 100 Napisano 29 lipca Autor Udostępnij Napisano 29 lipca Zastanawiam się nad odsłuchem AudioPro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca Bose SoundLink Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca Bose, albo JBL tu masz dobre uderzenia basu. Super sprzętem do małego pomieszczenia jest też Ruark MR1. Gra to w stereo. Ale może byc także bateryjny plecaczek i jednego wciąć w droge. Do domu lepsze rozwiązanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca 16 godzin temu, Przemek 100 napisał: Zastanawiam się nad odsłuchem AudioPro. Odsłuch zawsze warto zrobić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca Bose gra fajnie, imo lepiej od jbla, ja bym się nie zamykał na wieżyczki z blooth, nie dość, że jest stereo to są takie co grają świetnie i lepiej, niż zestawy za gruby $, nie dość, że brzmienie jest przyjemne, niemęczące to jeszcze bas bardzo detaliczny w robocie daje mi taka mnóstwo frajdy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca Tak gra bardziej otwartym dźwiękiem. Moim zdaniem od obu gra lepiej Ruark. Naturalnie no i w domu można na tym budować stereo przede wszystkich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts