Piotr Sonido Napisano 26 sierpnia Udostępnij Napisano 26 sierpnia 23 godziny temu, KrólKiczu napisał: Szczęście czy rewelacyjny prąd z gniazdka 😉? Rewelacyjny prąd z gniazdka. Na poprzednim mieszkaniu też tak miałem. Tam nic nie brumiało nie buczało. Nawet modele które realnie u innych tak robiły. Masz solidną instalację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomikin Napisano 26 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 26 sierpnia @KrólKiczu a może Ty masz jakieś urządzenia typu kondycjoner czy dc blocker, listwę z filtrami ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 sierpnia Udostępnij Napisano 26 sierpnia 11 godzin temu, tomikin napisał: @KrólKiczu a może Ty masz jakieś urządzenia typu kondycjoner czy dc blocker, listwę z filtrami ? Tak. Mam nawet 2 listwy. Tyle że bez filtrów 🙂. I podpięte do nich kilkanaście urządzeń. Nic nie brumi, nie buczy. Kondycjonerów ani dc blokerów nie mam bo za słaby ze mnie audiofil. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 sierpnia Udostępnij Napisano 27 sierpnia Tak jak ja. Listwy są ale bez filtrów. Wzmacniacz który testowaliśmy bo u kolegi brumiał, przestal dopiero na UPSie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 sierpnia Udostępnij Napisano 27 sierpnia Wszystko to jednak loteria z trafami u Regi, tak samo jak u innych producentów. Do dzisiaj nie wierzyłem w to co napisał Seba, że jego Rega nie brumi. Od dzisiaj wiem, że to możliwie. Może być zupełnie ciche trafo i u Regi. Ps. Pozdrawiam dobrego człowieka z Q21 i jeszcze raz dzięki. Zostaje ze mną na zawsze. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia Ogólnie u Rego jest/ był swego czasu jakis problem z kontrolą produktów które wychodziły z fabryki chyba. Mam nadzieję że sięz tym uporali. Rózne problemy mieli ludzie z różnymi modelami. Ale w sumie od pewnego czasu cisza. Wiec albo mniej się sprzedaje albo podnieśli to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia 12 godzin temu, kaczadupa napisał: Ps. Pozdrawiam dobrego człowieka z Q21 i jeszcze raz dzięki. Zostaje ze mną na zawsze. Polecamy się 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts