Piotr Sonido Napisano 26 sierpnia 2024 Napisano 26 sierpnia 2024 23 godziny temu, KrólKiczu napisał: Szczęście czy rewelacyjny prąd z gniazdka 😉? Rewelacyjny prąd z gniazdka. Na poprzednim mieszkaniu też tak miałem. Tam nic nie brumiało nie buczało. Nawet modele które realnie u innych tak robiły. Masz solidną instalację. Odpisz, cytując
tomikin Napisano 26 sierpnia 2024 Autor Napisano 26 sierpnia 2024 @KrólKiczu a może Ty masz jakieś urządzenia typu kondycjoner czy dc blocker, listwę z filtrami ? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 26 sierpnia 2024 Napisano 26 sierpnia 2024 11 godzin temu, tomikin napisał: @KrólKiczu a może Ty masz jakieś urządzenia typu kondycjoner czy dc blocker, listwę z filtrami ? Tak. Mam nawet 2 listwy. Tyle że bez filtrów 🙂. I podpięte do nich kilkanaście urządzeń. Nic nie brumi, nie buczy. Kondycjonerów ani dc blokerów nie mam bo za słaby ze mnie audiofil. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 27 sierpnia 2024 Napisano 27 sierpnia 2024 Tak jak ja. Listwy są ale bez filtrów. Wzmacniacz który testowaliśmy bo u kolegi brumiał, przestal dopiero na UPSie. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 27 sierpnia 2024 Napisano 27 sierpnia 2024 Wszystko to jednak loteria z trafami u Regi, tak samo jak u innych producentów. Do dzisiaj nie wierzyłem w to co napisał Seba, że jego Rega nie brumi. Od dzisiaj wiem, że to możliwie. Może być zupełnie ciche trafo i u Regi. Ps. Pozdrawiam dobrego człowieka z Q21 i jeszcze raz dzięki. Zostaje ze mną na zawsze. 2 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 28 sierpnia 2024 Napisano 28 sierpnia 2024 Ogólnie u Rego jest/ był swego czasu jakis problem z kontrolą produktów które wychodziły z fabryki chyba. Mam nadzieję że sięz tym uporali. Rózne problemy mieli ludzie z różnymi modelami. Ale w sumie od pewnego czasu cisza. Wiec albo mniej się sprzedaje albo podnieśli to. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 28 sierpnia 2024 Napisano 28 sierpnia 2024 12 godzin temu, kaczadupa napisał: Ps. Pozdrawiam dobrego człowieka z Q21 i jeszcze raz dzięki. Zostaje ze mną na zawsze. Polecamy się 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts