Redakcja AUDIO Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września Cześć, niedługo będziemy zamykać forum na jakiś (krótki) czas, więc tylko uprzedzam. Pozdrowienia, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września Cześć Olu. Nie zdziwił bym jak by po aktualizacji ,co bardziej problematyczni forumowicze nagle , przypadkiem oczywiście , zniknęli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 11 września Udostępnij Napisano 11 września I dobrze, nikt by po nich nie płakał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 17 września Udostępnij Napisano 17 września Dnia 10.09.2024 o 10:11, Redakcja AUDIO napisał: Cześć, niedługo będziemy zamykać forum na jakiś (krótki) czas, więc tylko uprzedzam. Pozdrowienia, Ola Na czym ma polegać aktualizacja? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 18 września Autor Udostępnij Napisano 18 września @tomek4446 zaobserwowałam jedno zniknięcie 😉 @Gargan np. dochodzą nowe funkcjonalności czy aktualizowane są filtry antyspamowe, bezpieczeństwa itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 18 września Udostępnij Napisano 18 września 14 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: @tomek4446 zaobserwowałam jedno zniknięcie 😉 @Gargan np. dochodzą nowe funkcjonalności czy aktualizowane są filtry antyspamowe, bezpieczeństwa itp. Czy limit publikowanych wypowiedzi pozostaje w ilości 40 sztuk na 24 godziny? Planujecie może aplikację mobilną? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 19 września Udostępnij Napisano 19 września (edytowany) Dnia 18.09.2024 o 11:14, Gargan napisał: Czy limit publikowanych wypowiedzi pozostaje w ilości 40 sztuk na 24 godziny? Przeglądając forum zauważyłem że ledwo w tym limicie się mieścisz 😉 Edytowano 19 września przez RLC2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts