Webster.brd Napisano Poniedziałek o 21:06 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:06 Leem Tucana II widzę że też ma bardzo dobre opinie na forach i profil dźwięku który by mi odpowiadał. Też jest porównywany właśnie do musicala 6. Dzięki za taką propozycję bo nie brałem nawet go pod uwagę. Zobaczę, może jeszcze uda mi się go przetestować. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:21 22 godziny temu, Webster.brd napisał: Ale takie poszukiwania, odsłuchy i porównania to żaden problem. Dzieki takim testom pierwszy raz od dłużeszgo czasu w takim skupieniu posłuchałem muzyki. No i tak długo słuchałem. No i przez te problemy techniczne z rezerwą podchodze do Naima. I nie mówie tu tylko o problemach z siecią. Wiem, że część użytkowników pisze, że nie ma u nich tych problemów, ale część przyznaje, że u nich też są, więc pewnie nie jest to kwestia tego jednego modelu, który testowałem. Albo każdy testował ten sam model... Patrzyłem już na Naim Nait. Jest to jakaś opcja. Średnio pasują mi wizualnie. Jeszcze za wcześnie na decyzje, tym bardziej, że na weekend jestem umówiony w Topie na odsłuchy. Zobaczę co zaproponują. No nie Naima Bo chodzilo mi o to że czasem w bardzo dobrej cenie dostaniesz Supernait. A to będzie nawet lepsze granie. 9 godzin temu, Webster.brd napisał: Leem Tucana II widzę że też ma bardzo dobre opinie na forach i profil dźwięku który by mi odpowiadał. Też jest porównywany właśnie do musicala 6. Dzięki za taką propozycję bo nie brałem nawet go pod uwagę. Zobaczę, może jeszcze uda mi się go przetestować. Moim zdaniem Leema gra dużo lepiej od Musicala. Słuchałem oba w domowych warunkach. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano wczoraj o 07:42 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 07:42 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: No nie Naima Bo chodzilo mi o to że czasem w bardzo dobrej cenie dostaniesz Supernait. A to będzie nawet lepsze granie. Moim zdaniem Leema gra dużo lepiej od Musicala. Słuchałem oba w domowych warunkach. Leema jest też 2 razy droższy. A jak porównasz brzmienie leema i musicala? W czym musical odstaje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu @Webster.brd chyba jesteśmy z jednej miejscowości, jakbyś chciał to mogę pożyczyć na parę dni McIntosha MA252 . Zawsze to jeden wzmacniacz więcej do przetestowania. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu Dziękuję za propozycję. Napisałem wiadomość prywatną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, Amarok napisał: @Webster.brd chyba jesteśmy z jednej miejscowości, jakbyś chciał to mogę pożyczyć na parę dni McIntosha MA252 . Zawsze to jeden wzmacniacz więcej do przetestowania. Szkoda ze tez blisko nie mieszkam😋 takich gości przyjmować. Edytowano 19 godzin temu przez Dedal 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 16 godzin temu, Webster.brd napisał: Leem Tucana II widzę że też ma bardzo dobre opinie na forach i profil dźwięku który by mi odpowiadał. Też jest porównywany właśnie do musicala 6. Dzięki za taką propozycję bo nie brałem nawet go pod uwagę. Zobaczę, może jeszcze uda mi się go przetestować U nas bez problemu więc w razie potrzeby pisz śmiało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 22 godziny temu, Webster.brd napisał: Leema jest też 2 razy droższy. A jak porównasz brzmienie leema i musicala? W czym musical odstaje? Supernait? To jest ta sama cena. Leema jest znacznie żywsza, gra bardziej rockowym brzmieniem i ma cieplejsza srednice przy bardziej otwartej górze. Bas w Musicalu jest twardszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Chodziło mi o to że musical 6si to połowa ceny leema. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts