Tweeter2016 Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października (edytowany) Wrzucajmy tu ciekawe oferty używanego audio z serwisów aukcyjnych / z ogłoszeniami: Ja zacznę z dwoma paczkami: Kolumny Chario Delphinus MK2 - podobno znakomite do spokojnej muzyki. Te mają wadę "optyczną" - ktoś położył na nich doniczkę z kwiatkiem https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-chario-delphinus-mk2-CID99-IDZ1lte.html Kolumny 16 Hertz na bazie Canto, ale lepsze głośniki. - Wszystkie głośniki od Scan Speak, na dole Revelatory, u góry Iluminatory https://www.olx.pl/d/oferta/wybitne-kolumny-studio-16-hertz-revelation-xv-CID99-ID10wlcy.html Edytowano 29 października przez Tweeter2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Podobny wątek już jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 29 października Autor Udostępnij Napisano 29 października OK, mie zauważyłem go Ten można zatem usunąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Pl Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 3 godziny temu, Tweeter2016 napisał: Kolumny Chario Delphinus MK2 - podobno znakomite do spokojnej muzyki. Te mają wadę "optyczną" - ktoś położył na nich doniczkę z kwiatkiem https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-chario-delphinus-mk2-CID99-IDZ1lte.html To jest "ciekawa" oferta? 500zł taniej jak nowe, z mankamentem? Nic tylko kupować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 30 minut temu, Luk Pl napisał: To jest "ciekawa" oferta? 500zł taniej jak nowe, z mankamentem? Nic tylko kupować Przeciez Delphinus MK2 chodzi po 4-4.5k za sztuke, 3500 za pare uwazam za bardzo dobra cene! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Pl Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października (edytowany) 10 minut temu, Lumberjax napisał: Przeciez Delphinus MK2 chodzi po 4-4.5k za sztuke, 3500 za pare uwazam za bardzo dobra cene! Dokładnie... 3.999zł nowe w sklepie. No ale jeśli, 3.500zł za używane z wizualnymi mankamentami to według Ciebie "bardzo dobra cena" to ja nie mam pytań Edytowano 29 października przez Luk Pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 29 października Autor Udostępnij Napisano 29 października Startują od 9000 zł -> https://www.ceneo.pl/114135599 Więc jest to 5500 zł a nie 500 zł. 11 razy więcej! Pokaż ten sklep, gdzie są za 4000 para Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maunio Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 57 minut temu, Luk Pl napisał: To jest "ciekawa" oferta? 500zł taniej jak nowe, z mankamentem? Nic tylko kupować Cześć kolego, Z natury jestem spokojny i nie lubię się bezcelowo sprzeczać, więc nie chcę się wypowiadać. Jednak moim skromnym zdaniem rację mają Twoi oponenci. Miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 18 minut temu, Luk Pl napisał: Dokładnie... 3.999zł nowe w sklepie. No ale jeśli, 3.500zł za używane z wizualnymi mankamentami to według Ciebie "bardzo dobra cena" to ja nie mam pytań Kolego, to jest cena za SZTUKE, nie za PARE. Pary ponizej 8000 PLN nie dostaniesz, wiec oszczedzasz nie 500 PLN a 4500 PLN na uzywkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Pl Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 1 minutę temu, Tweeter2016 napisał: Nie mam oczywiście 100% pewności, ale twoja gadka, sposób prowadzenia dyskusji i wielka pewność siebie przypominają mi "dyktaturę uśmiechniętych ciemniaków" (tak komunistów nazywa doskonały dziennikarz i publicysta - Pan R. Ziemkiewicz). Jeśli się pomyliłem, to sorry! Dobra... Przez świetny opis na stronie sklepu gdzie w tytule piszą "kolumny" myślałem że to cena za parę... zwracam honor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 29 października Autor Udostępnij Napisano 29 października W TV (której już prawie nie oglądam, bo się nie da) też się tak kłócą , stąd moja ocena kolegi - mam nadzieje, że mylna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Pl Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października 1 minutę temu, Lumberjax napisał: Kolego, to jest cena za SZTUKE, nie za PARE. Pary ponizej 8000 PLN nie dostaniesz, wiec oszczedzasz nie 500 PLN a 4500 PLN na uzywkach. Wiem, już rozkminiłem swój błąd, spowodowany głupotą i poniekąd błędem w opisie kolumny na stronie. Najmocniej przepraszam za uniesienie się, powinienem wiedzieć lepiej Wystarczyło zjechać trochę niżej i doczytać, ale chyba wolałem się pokłócić, nie wiem co we mnie wstąpiło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 29 października Autor Udostępnij Napisano 29 października OK, nie ma co ciągnąć tematu Większość sklepów podaje cenę za sztukę, rzadziej podają za parę. Te kolumny zawsze chodziły w okolicach 10k. EOT. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 29 października Autor Udostępnij Napisano 29 października Kolejne perełki z OLX - super stan i super cena! https://www.olx.pl/d/oferta/dynaudio-heritage-special-stan-manaiakalno-fanatyczny-CID99-ID12vimx.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października 21 godzin temu, Tweeter2016 napisał: OK, mie zauważyłem go Ten można zatem usunąć. 11 godzin temu, Tweeter2016 napisał: Kolejne perełki z OLX - super stan i super cena! https://www.olx.pl/d/oferta/dynaudio-heritage-special-stan-manaiakalno-fanatyczny-CID99-ID12vimx.html To jednak tu czy tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano Środa o 20:30 Udostępnij Napisano Środa o 20:30 Tam! Zamykam bieżący wątek, proszę pisać we wcześniej utworzonym. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts