Skocz do zawartości

Znaleziska OLX / Alledrogo / Erli / Ebay.pl / Sprzedajemy / Lento - ciekawe aukcje i oferty używanego audio

Tweeter2016

Recommended Posts

Wrzucajmy tu ciekawe oferty używanego audio z serwisów aukcyjnych / z ogłoszeniami:

Ja zacznę z dwoma paczkami:

Kolumny Chario Delphinus MK2 - podobno znakomite do spokojnej muzyki. Te mają wadę "optyczną" - ktoś położył na nich doniczkę z kwiatkiem :)

https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-chario-delphinus-mk2-CID99-IDZ1lte.html

Kolumny 16 Hertz na bazie Canto, ale lepsze głośniki. - Wszystkie głośniki od Scan Speak, na dole Revelatory, u góry Iluminatory

https://www.olx.pl/d/oferta/wybitne-kolumny-studio-16-hertz-revelation-xv-CID99-ID10wlcy.html

Edytowano przez Tweeter2016
  • Lubię to 1

• Tweeter2016 changed the title to Znaleziska OLX / Alledrogo / Erli / Ebay.pl / Sprzedajemy / Lento - ciekawe aukcje i oferty używanego audio
3 godziny temu, Tweeter2016 napisał:

Kolumny Chario Delphinus MK2 - podobno znakomite do spokojnej muzyki. Te mają wadę "optyczną" - ktoś położył na nich doniczkę z kwiatkiem :)

https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-chario-delphinus-mk2-CID99-IDZ1lte.html

To jest "ciekawa" oferta? 500zł taniej jak nowe, z mankamentem? Nic tylko kupować

10 minut temu, Lumberjax napisał:

Przeciez Delphinus MK2 chodzi po 4-4.5k za sztuke, 3500 za pare uwazam za bardzo dobra cene!

Dokładnie... 3.999zł nowe w sklepie. No ale jeśli, 3.500zł za używane z wizualnymi mankamentami to według Ciebie "bardzo dobra cena" to ja nie mam pytań

Edytowano przez Luk Pl

57 minut temu, Luk Pl napisał:

To jest "ciekawa" oferta? 500zł taniej jak nowe, z mankamentem? Nic tylko kupować

Cześć kolego,

Z natury jestem spokojny i nie lubię się bezcelowo sprzeczać, więc nie chcę się wypowiadać. Jednak moim skromnym zdaniem rację mają Twoi oponenci. Miłego dnia.

18 minut temu, Luk Pl napisał:

Dokładnie... 3.999zł nowe w sklepie. No ale jeśli, 3.500zł za używane z wizualnymi mankamentami to według Ciebie "bardzo dobra cena" to ja nie mam pytań

Kolego, to jest cena za SZTUKE, nie za PARE.

Pary ponizej 8000 PLN nie dostaniesz, wiec oszczedzasz nie 500 PLN a 4500 PLN na uzywkach.

1 minutę temu, Tweeter2016 napisał:

Nie mam oczywiście 100% pewności, ale twoja gadka, sposób prowadzenia dyskusji i wielka pewność siebie przypominają mi "dyktaturę uśmiechniętych ciemniaków" (tak komunistów nazywa doskonały dziennikarz i publicysta - Pan R. Ziemkiewicz). Jeśli się pomyliłem, to sorry!

Dobra... Przez świetny opis na stronie sklepu gdzie w tytule piszą "kolumny" myślałem że to cena za parę... zwracam honor

Zrzut ekranu 2024-10-29 135116.jpg

1 minutę temu, Lumberjax napisał:

Kolego, to jest cena za SZTUKE, nie za PARE.

Pary ponizej 8000 PLN nie dostaniesz, wiec oszczedzasz nie 500 PLN a 4500 PLN na uzywkach.

Wiem, już rozkminiłem swój błąd, spowodowany głupotą i poniekąd błędem w opisie kolumny na stronie. Najmocniej przepraszam za uniesienie się, powinienem wiedzieć lepiej

Wystarczyło zjechać trochę niżej i doczytać, ale chyba wolałem się pokłócić, nie wiem co we mnie wstąpiło

• RoRo locked this topic
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...