rajdek Napisano 8 listopada Udostępnij Napisano 8 listopada Z tego co pamiętam producent sugeruje łączyć z Rubicon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Piątek o 19:52 Udostępnij Napisano Piątek o 19:52 (edytowany) 3 godziny temu, rajdek napisał: Z tego co pamiętam producent sugeruje łączyć z Rubicon. A nie wystarczy ten z serii zensor? U mnie grał z wieloma monitorami w KD i jest ok. A jak ktoś chce coś jeszcze mniejszego, jest seria fazon. Sam mam 2 głośniczki tej linii i jak na tak niewielkie rozmiary, gra to naprawdę pięknie. Edytowano Piątek o 19:52 przez KrólKiczu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Sobota o 20:30 Udostępnij Napisano Sobota o 20:30 Dziękuję 👍 10k za centralny ? Chyba pójdę drogą kolegi @KrólKiczu Teraz Zensor , czy Fazon LCR ? Jak się ma Fazon LCR vs Menuet w stereo ? Ktoś coś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Niedziela o 11:04 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:04 Dnia 6.11.2024 o 20:28, KrólKiczu napisał: Jak znam życie - nic 😉. Hehehe. Czas płynie ale Dnia 6.11.2024 o 20:30, Tweeter2016 napisał: W drugiej połowie listopada się zabiorę za odsłuchy. Nie będzie ich wiele, bo zdecydowałem się, że na razie wybiorę "maluchy" (Menuety i podobne), a zapomnę o większych podstawkowych, na mój metraż to rozsądniejsze. Menuet, PMC, Magnat ma tez takie małe ciekawe monitory, Acoustic energy. 14 godzin temu, maciek72 napisał: 10k za centralny ? Jakbym miał to bym dał A że nie mam.... 14 godzin temu, maciek72 napisał: Jak się ma Fazon LCR vs Menuet w stereo ? Ktoś coś ? Fazon nie jest do stereo. Tyle w temacie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano Niedziela o 14:00 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 14:00 +1 za film dokumentalny Matrix! ( tak to film dokumentalny, nie sc-fi ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Niedziela o 15:11 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:11 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Hehehe. Czas płynie ale Fazon nie jest do stereo. Tyle w temacie. Jest do sterełko 😉. Mi umilają czas przy wieszaniu prania 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Dnia 10.11.2024 o 16:11, KrólKiczu napisał: Jest do sterełko 😉. Mi umilają czas przy wieszaniu prania 🙂. Ale w sweet spocie wtedy stoisz? Do wieszania prania nie próbowałem. W łazience? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts