Skocz do zawartości

Wzmacniacz do Sonus Lumina V

Kaladin

Recommended Posts

1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

Nikt już nie ma? UK i DE? też nie?

Richersounds juz ma tylko czarny za 1200 GBP, w DE Roksan Caspian to urzadzenie widmo, prawie w ogole nie znane i w zadnych sklepach nie widzialem do dzis.

W PL Audiotrendt moze jeszcze miec, i w audiomix widnieje na stronie, ale wciaz ceny okolo 11.000 PLN.

Ciesze sie ze udalo mi sie jeszcze kupic nowke, to byl zakup dekady dla mnie 😎

Dnia 29.11.2024 o 09:03, Lumberjax napisał:

Richersounds juz ma tylko czarny za 1200 GBP, w DE Roksan Caspian to urzadzenie widmo, prawie w ogole nie znane i w zadnych sklepach nie widzialem do dzis.

W PL Audiotrendt moze jeszcze miec, i w audiomix widnieje na stronie, ale wciaz ceny okolo 11.000 PLN.

Ciesze sie ze udalo mi sie jeszcze kupic nowke, to byl zakup dekady dla mnie 😎

Czyli Richer jeszcze tylko.

Swego czasu ludzie sprowadzali.

Ale to faktycznie możliwe że juz po ostatnim dzwonku.

8 godzin temu, brodzirysz napisał:

Tor: Primare Prisma NP5 MK II (Air Play) - Musical Fidelity V90 dac - Onkyo A-5VL

Ok rozumiem.

Dzieki.

2 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

Czyli Richer jeszcze tylko.

Swego czasu ludzie sprowadzali.

Ale to faktycznie możliwe że juz po ostatnim dzwonku.

Ok rozumiem.

Dzieki.

Drogi do uzyskania zadowalającego dźwięku przez amatorów jest kręta i pełna tajemnic. Przed laty cieszyłem się Radmorem i Amatorem. Obecny, nowy początek to był Marantz PM7000N (i wspomniane wyżej Onkyo+Apple Airexpress, Arcam Airdac)  z Focal Chora 806, Canton Ergo 620, Pylon Pearl. Dzisiejszy zestaw to przede wszystkim efekt lektury forum, opinii doradców z salonów (to jest skomplikowane kiedy mieszkasz na głębokiej prowincji) oraz własnych doświadczeń. Stwierdzić jednak mogę, iż - mimo wszystko - najlepszym źródłem pomysłów/wskazówek jest forum. Wielkie dzięki. Pozdrawiam serdecznie