crazy_fly Napisano 24 listopada Udostępnij Napisano 24 listopada potrzebuję kupić wzmacniacz min. 2 x 70W. Najlepiej nieźle brzmiący w swojej cenie, niegrzebany, cena max 1000pln czego szukać ? podajcie jakiś model który warto kupić lub czego na pewno unikać .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 24 listopada Udostępnij Napisano 24 listopada Amplituner kina domowego Sony 930 QS lub 940 QS Stara szkoła budowy , bardzo dobrze grających w stereo . Śmiało może się obronić wśród nowych zabawek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 24 listopada Udostępnij Napisano 24 listopada Marantz PM68 Denony PMA 925r i 980r Wszystkie powyższe znam, bo mialem/mam i jeśli uda Ci się kupić dobry niegrzebany egzemplarz do tysiaka, to będziesz zadowolony. Ewentualny serwis nie powinien być ani problematyczne, ani kosztowny (może z wyjątkiem potencjometry volume w Marantzu) Powodzenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 listopada Udostępnij Napisano 25 listopada Spojrzałbym też na Harmany, NADy. Może Primare się chwyci w takiej cenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 25 listopada Udostępnij Napisano 25 listopada nie wiem dokładnie jakie tam masz potrzeby więc tradycyjnie Yamaha R-S700 np https://www.olx.pl/d/oferta/yamaha-r-s700-rs-700-CID99-ID131JHK.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy_fly Napisano 25 listopada Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2 godziny temu, Q21 napisał: Spojrzałbym też na Harmany, NADy. Może Primare się chwyci w takiej cenie marki znam, chodzi mi raczej o konkretne modele warte uwagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy_fly Napisano 26 listopada Autor Udostępnij Napisano 26 listopada czy ktoś coś jeszcze podrzuci ? analizując cenę przeglądu / serwisu zastanawiam się czy nie dorzuić kilka stów i zrobić renowację "lepszego" wzmacniacza, ale tym sposobem znów się zatrzymam na nierozsądnych kwotach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 listopada Udostępnij Napisano 26 listopada Z jakimi kolumnami ma grać ten wzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 listopada Udostępnij Napisano 26 listopada Cześć, Poszukaj Pioneer 400X Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy_fly Napisano 27 listopada Autor Udostępnij Napisano 27 listopada tymczasowo moje stare podstawkowce jamo 7.4, w przyszłości coś ciekawszego. chcę posłuchać na pewno klipschów rp-600m ( ew. II ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts