Skocz do zawartości

co kupić ? używany wzmacniacz min. 2 x 70W - max 1000 PLN

Recommended Posts

Napisano

Marantz PM68

Denony PMA 925r i 980r

Wszystkie powyższe znam, bo mialem/mam i jeśli uda Ci się kupić dobry niegrzebany egzemplarz do tysiaka, to będziesz zadowolony. 

Ewentualny serwis nie powinien być ani problematyczne, ani kosztowny (może z wyjątkiem potencjometry volume w Marantzu) 

Powodzenia ;)

Napisano

czy ktoś coś jeszcze podrzuci ? analizując cenę przeglądu / serwisu zastanawiam się czy nie dorzuić kilka stów i zrobić renowację "lepszego" wzmacniacza, ale tym sposobem znów się zatrzymam na nierozsądnych kwotach 

• 1 year later...
Napisano

podbijam temat - ktoś coś podpowie - budżet podobny - może jakieś 1200-1300pln. Bardzo mi zalezy na możliwości podlączenia aktywnego subwoofera który nie ma wejścia typu "high input". Wzmacniacz MUSI mieć regulację tonów, najlepiej w gałkach. 

Napisano (edytowany)
31 minut temu, crazy_fly napisał:

podbijam temat - ktoś coś podpowie - budżet podobny

Czy naprawdę przez 15 miesięcy nic nie udało się przesłuchać sprawdzić i kupić? Były propozycję kilku wzmacniaczy od forumowiczów co poszło nie tak?

Edytowano przez RLC2
Napisano (edytowany)
22 minuty temu, RLC2 napisał:

Czy naprawdę przez 15 miesięcy nic nie udało się przesłuchać sprawdzić i kupić? Były propozycję kilku wzmacniaczy od forumowiczów co poszło nie tak?

Iść po popcorn?

52 minuty temu, crazy_fly napisał:

podbijam temat - ktoś coś podpowie - budżet podobny - może jakieś 1200-1300pln. Bardzo mi zalezy na możliwości podlączenia aktywnego subwoofera który nie ma wejścia typu "high input". Wzmacniacz MUSI mieć regulację tonów, najlepiej w gałkach. 

Zajrzyj na YT  

Kanał hi-fi zone tam nasz rodak testuję sprzęt z centrum świata.

Można coś fajnego wyrwać w dobrych cenach.

Edytowano przez Sundin997