Ghotti Napisano Poniedziałek o 18:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:22 Cześć, powoli kompletuje kino ... przyjechał arcam avr11, przyjedzie Klipsch RC-64 III także czas na niby drugą (po centralnym) najwazniejszą rzecz w kinie czyli sub Kwota do 5k pln ~~ ktoś coś ? (tak nadal się oszukuje iż każdy nie napisze aby brać klipscha 1200 ... tylko że on jest ... ogromny... co mi przeszkadza) Sub tylko i wylącznie do kina Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Poniedziałek o 18:36 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:36 (edytowany) Jak ma być mały i do kina to dołożyć do SB3000. Suby z BR są po prostu większe. Po chwili namysłu PC-2000. Edytowano Poniedziałek o 18:36 przez PanKlor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano Poniedziałek o 18:46 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:46 No własnie ten SB3000 czy np. MA silver w12 są bardziej "kompaktowe" 40x40x40 vs 50x50x60 klipscha, spora róznica Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano Poniedziałek o 19:00 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:00 (edytowany) SB 3000 mocny solidny sub. Jakość wykonania klasa. Mam i klipha RP 1400 i jako jeden wybrałbym SB. Różnica w cenie między SVS a Klipsch nie bierze się z niczego. Klipha kupiłem dla zejścia do 16 Hz no i wygospodarowałem dla niego miejsce. Robi za pufę jak przy stole miejsc brakuje jak goście przyjdą 😀 Edytowano Poniedziałek o 19:00 przez 77Mariusz77 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano Poniedziałek o 19:44 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:44 Wielkiej róznicy cenowej między nimi nie ma pewnie poniżej 5k można gdzieś SVS SB-3000 znaleźć, obecnie jest za 5,7k w kilku sklepach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano Poniedziałek o 20:10 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:10 (edytowany) Myślałem, że jest. Za SB dałem około 1500 euro kiedyś a za RP około 1000. Spojrzałem na szybko i nadal takie ceny u mnie są. Edytowano Poniedziałek o 20:12 przez 77Mariusz77 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano Poniedziałek o 20:22 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:22 Ahhh to prawda w DE cena niższa klipscha. W PL obecnie to 5k vs 5,7k, ale fakt mogę go z DE ściągnąć za 4,3k bez problemu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano Poniedziałek o 20:29 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:29 Ten przeceniony svs to ten w brzydkim wykończeniu tak spojrzałem właśnie 🤫 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano Poniedziałek o 20:30 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:30 Pasowałby do klipscha 😁 też brzydko wykończony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano Poniedziałek o 20:34 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:34 2 minuty temu, Ghotti napisał: Pasowałby do klipscha 😁 też brzydko wykończony Dokładnie. Dobrze, że u mnie go nie widać 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano Poniedziałek o 21:48 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:48 I jeszcze jedno …. Pomieszczenie ma niby 45m2 ale tak naprawdę część salonu to 25m2. Znalazłem na innym forum fajne porównanie i nie wiem jak patrzeć na wielkość salonu bo niby svs2000 wystarcza do takich 25m2 😉 ktoś podpowie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 22:12 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:12 RP-1400SW 🙂 W tym budżecie 😉 Suby otwarte ogółem są duże. Warto też sprawdzić SVS PB-2000 Pro 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano Poniedziałek o 22:27 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:27 32 minuty temu, Ghotti napisał: Pomieszczenie ma niby 45m2 ale tak naprawdę część salonu to 25m2. Możesz to rozwinąć? Część salonu 25m2, ale nie jest on pomieszczeniem zamkniętym, więc i tak "instrumenty" będą grały na tych 45m2? W każdym razie dorzucę swoje trzy grosze... Jak mawia stary klasyk, jeżeli ma to być sub typowo do zastosowania KD, to bierz możliwie jak najmocniejszy sub, z jak największym przetwornikiem. U mnie swojego czasu w kinie grałem dwoma 115SW od Klipscha, na 30m2 i było optymalnie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano wczoraj o 06:39 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 06:39 Standard dzisiejszy kuchnia salon jadalnia wszystko ma 45m2 ale sam część salonu 25m2 … powiedzmy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:41 Szedł bym pewnie w Klipscha a jeśli wielkość Ci przeszkadza no to SVS SB3000 micro. Albo To co premiujemy tu mocno czyli dwa suby i moga być wtedy mniejsze. 2x 1200 czy 2x 1000 2x PB2000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano wczoraj o 07:11 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 07:11 W arcama avr11 chyba nie wepnę dwóch subow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano wczoraj o 07:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:16 Do kina svs 3k micro na raka powierzchnię.... no raczej nie. Wepniesz 2 suby. Nie ma tylko oddzielnej kalibracji. Można sobie z tym poradzić qle poziom trudności troche rośnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano wczoraj o 08:22 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 08:22 arcam ma direc więc to chyba juz trochę mniejszy problem no ale nie istotne dzieki nie wiedzialem ze mogę wpiąc 2 suby jednoczesnie do avr11 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu A ktoś coś o ELAC Sub 2070 lub Elac Varro Rs700 vs svs PB 2000 pro lub klipsch 1400? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowany) ok, znalazłem svs 2000 za 4,4k brutto to chyba nie ma co sie zastanawiac ... Edytowano 18 godzin temu przez Ghotti Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wepniesz. 18 godzin temu, Ghotti napisał: A ktoś coś o ELAC Sub 2070 lub Elac Varro Rs700 vs svs PB 2000 pro lub klipsch 1400? Znajdziesz jeszcze wiecej "vs" 17 godzin temu, Ghotti napisał: ok, znalazłem svs 2000 za 4,4k brutto to chyba nie ma co sie zastanawiac ... SB czy PB i czy "PRO"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghotti Napisano 17 minut temu Autor Udostępnij Napisano 17 minut temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Wepniesz. Znajdziesz jeszcze wiecej "vs" SB czy PB i czy "PRO"? SVS PB-2000 PRO Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts