Carmion Napisano Środa o 18:54 Udostępnij Napisano Środa o 18:54 (edytowany) 8 godzin temu, Salon Planeta Dźwięku napisał: Panie, gdzie tam 17 Ja widzę dużo ofert za 300 5g po 14-15tyś. Więc cena świetna. A jak w cenie 200 to nie ma co się zastanawiać. Na nadmiar basu jeszcze są zatyczki. Ja czasem używam do jednego bass reflexu. Gdy chcę głośniej posłuchać bo wtedy bass jest potężny. Przy cichym słuchaniu słucham bez zatyczek. Edytowano Środa o 18:55 przez Carmion Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo0M Napisano Środa o 19:18 Udostępnij Napisano Środa o 19:18 8 godzin temu, Salon Planeta Dźwięku napisał: Panie, gdzie tam 17 Ciekawe zatem ile finalnie 😄 Mogę się odezwać tutaj na priv, czy słać wiadomość na maila sklepowego? Pozdrawiam 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:41 20 godzin temu, Salon Planeta Dźwięku napisał: Panie, gdzie tam 17 16 https://planetadzwieku.com/monitor-audio-gold-300-czarne.html 11 godzin temu, Bo0M napisał: Ciekawe zatem ile finalnie 😄 Mogę się odezwać tutaj na priv, czy słać wiadomość na maila sklepowego? Pozdrawiam 🙂 Dzwoń będzie szybciej https://nautilus2.pl/podlogowe/16620-monitor-audio-gold-5g-300-piano-black-5060565771192.html Tutaj też masz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano wczoraj o 09:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:46 14 godzin temu, Bo0M napisał: Ciekawe zatem ile finalnie 😄 Mogę się odezwać tutaj na priv, czy słać wiadomość na maila sklepowego? Pozdrawiam 🙂 Może być PW Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 10:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:51 Też zapraszam w razie czego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fluid77 Napisano wczoraj o 13:05 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 13:05 (edytowany) Czy są duże różnice między MA serią 5 a 6? Kuszą mnie trochę podłogowe, ale mam obawy że u mnie się nie sprawdzą. Miejsce odsłuchu dość blisko kolumn, które też nie za dużo mogę odsunąć od ściany. Wyjeżdżam na Święta i będzie trochę czasu na przemyślenia. Po powrocie odezwę się do "branży" 😉 Edytowano wczoraj o 13:06 przez fluid77 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 8 godzin temu, fluid77 napisał: Czy są duże różnice między MA serią 5 a 6? Kuszą mnie trochę podłogowe, ale mam obawy że u mnie się nie sprawdzą. Miejsce odsłuchu dość blisko kolumn, które też nie za dużo mogę odsunąć od ściany. Wyjeżdżam na Święta i będzie trochę czasu na przemyślenia. Po powrocie odezwę się do "branży" 😉 To wybierz model 200 5g lub 300 6g. Nie zajmują dużo miejsca a nadal grają obszernym dźwiękiem. Moim zdaniem kolumna podstawkowa nigdy nie zagra tak dobrze jak podłogowa. Fizyki się nie oszuka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 17 godzin temu, fluid77 napisał: Czy są duże różnice między MA serią 5 a 6? Kuszą mnie trochę podłogowe, ale mam obawy że u mnie się nie sprawdzą. Miejsce odsłuchu dość blisko kolumn, które też nie za dużo mogę odsunąć od ściany. Wyjeżdżam na Święta i będzie trochę czasu na przemyślenia. Po powrocie odezwę się do "branży" 😉 6tki słuchałem na Audioshow. wypadały bardzo dobrze. Ale jeszcze nie słuchałem po za takimi warunkami. Pamiętaj że te kolumny są nie produkowane kto ile ma to ma. Napisac zawsze możesz teraz a myśleć będziesz przez Święta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts