majkel74 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Może Technics SL 1300? Masz w Maku dobre pre gramofonowe? Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Pod jakim względem ten cd od rotela zjadł dmp? Ja generalnie polecam gramofony jako źródło, ale w tych chodzi głównie o klimat, bo jakość z winyla bedzie generalnie gorsza niż z cd. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 44 minuty temu, Webster.brd napisał: jakość z winyla bedzie generalnie gorsza niż z cd. Pod warunkiem dobrego mastering CD, co niestety jest obecnie dość rzadkie (pomijając wytwórnie audiofilskie) Kupuję sporo nowo wydawanych kompaktów bluesowych i jak porównuję ich DR z wydaniami na winylu, to aż mnie coś w środku ściska z goryczy, że jako nabywca jestem tak podle traktowany przez firmy fonograficzne. Ależ zazdroszczę wtedy posiadaczom gramofonów! Edytowano 1 godzinę temu przez Rafał S 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts