Piotr Sonido Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 19 godzin temu, nietoperz420 napisał: zgadam sie nie sluchałem żadnych tylko te co wymieniłem wyżej Masz fajny budżet, jeszcze dużo przyjemności przed Tobą 14 godzin temu, Q21 napisał: Tylko warto zadzwonić przed Tylko żeby ktoś odebrał. Powinniście mieć specjalny numer dla Formowiczów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Tylko żeby ktoś odebrał. Powinniście mieć specjalny numer dla Formowiczów Obecnie działamy w pełnym składzie, nie powinno być problemów z dodzwonieniem się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dnia 22.01.2025 o 13:12, Salon Planeta Dźwięku napisał: Gratuluję zakupu Mac`a, niech służy. Sugeruję iść na całość i posłuchać Focala - Kanta / Sopra ATC SCM50, Audiovector R3 Avantgarde. To są kolumny godne Twojego wzmaka Koniecznie bym bral pod uwage Sopry lub moze nawet udaloby sie w jakims outlecie dorwac Scala Utopia. Sluchalem u znajomych ostatnio Scala Utopia na McIntoshach (ok, na mono koncowkach) i mnie tak bardzo zwalilo z nog ze sie do dzis nie pozbieralem ... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dnia 4.01.2025 o 16:19, nietoperz420 napisał: Oczywiście że będe testować narazie bardziej mnie zaskoczyło to ze zestaw który był wart 450tyś+/- ( Wilson Audio WATT/Puppy + DAN D'AGOSTINO MOMENTUM S250 MvX ) praktycznie mnie rozczarował i naprawdę nie podobało mi sie takie granie strasznie rozjechane nic tam sie kupy nie trzymało.... , a zestaw za powiedzmy 130tys+/- (MA9500+Audiophase CELLO) zrobił na mnie piorunujące wrażenie i to mi dało sporo do myślenia , bo z tego co widzę zasadniczo to nie można patrzeć na aspek $$$ i trzeba niestety tylko i wyłącznie patrzeć a raczej SŁUCHAĆ ! bo może sie okazać tak jak wyżej napisalem że zestaw za 450 tyś zagra dużo dużo gorzej niż zestaw za 130 tys ... oczywiście subiektywnie gorzej i teraz rozkmina że może nawet zestaw za 30 tyś zagra lepiej niż ten za 450 tyś wiec teraz lecimy jeszcze oczko niżej i sprawdzam jeszcze raz Vincent 237mk2 (jego akurat będę miał możliwość u siebie posłuchać ) , i jeszcze chce posłuchać jaspery , bo ciekawi mnie to jak one zagrają skoro niby na tych samych głośnikach są zrobione co te Audiophase a podobało mi sie to granie Byłem równie posłuchać też na "szybko" RF7 też sie mi podobały ogolnie dużo lepszy bas niż w Wilsonach , i w tych audiophase ogólnie to one urywają głowe ale nie wiem czy do konca tego szukam nie są złe ale chyba jeszcze trzeba poszukac czegoś , w nastepnych odsluchach bardzo bym chciał B&W i FYNE i te Gato posłuchać zobaczymy jak będzie z czasem , będę tutaj pisał o postępach w następnych tygodniach/miesiącach B&W często jest prezentowane z elektroniką Mcintosh, więc masz pewną podpowiedź Moim zdaniem obowiązkowo powinieneś posłuchać serii 800, chociażby Diamond 802D4 i 803D4 https://audioklan.pl/bowers-wilkins/produkt/bowers-wilkins-803-d4.html https://audioklan.pl/bowers-wilkins/produkt/bowers-wilkins-802-d4.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietoperz420 Napisano przed chwilą Autor Udostępnij Napisano przed chwilą 11 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Masz fajny budżet, jeszcze dużo przyjemności przed Tobą kucze no a zaczeło sie od "może zrobie se jakiś zestaw kina domowego za pare tyś" nie spodziewałem sie ze az tak mnie to pociągnie a teraz sie to skonczylo na projektorze za 23k na maku i na tym ze szukam teraz kolumn za cene mojego auta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts