Krzysztof Kułaga Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia Witam ,mam pytanie które kolumny będą lepsze do YAMAHA RX-A2A Klipsch R-800F ,czy RP 6000ii Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia (edytowany) Zdecydowanie seria RP (Reference Premier). Seria R czyli Reference jest bardziej „ostra”. Ale wiadomo każdy ma swój budżet i preferencje. Musiałbyś posłuchać i jeżeli R Cię zadowoli to Twój wybór. Ja w kinie do niedawna (jeszcze 3 tygodnie temu 😀) na froncie miałem RF82 II - pradziadki RP8000 😄 i bardzo sobie chwalę ich granie, niestety coraz mniej radości przynosiły mi w stereo ze względu na powiedzmy dość ofensywne granie - cóż być może to z wiekiem zmieniają się upodobania 🙂. W każdym razie do kina seria RP bardzo fajna, u mnie (RF82-II) grały z Onkyo/Marantz/Onkyo nie wiem jak z Yamaha, warto przed zakupem posłuchać. Ale zdecydowanie seria RP, ewentualnie z starszych używek RF. Edytowano 12 grudnia przez tomek72 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kułaga Napisano 12 grudnia Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia Ok , dzięki za odpowiedź, tyle teraz tego jest ,że ciężko się zdecydować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 grudnia Udostępnij Napisano 13 grudnia Zdecydowanie linia RP Przeskok jakościowy jest bardzo duży. Zapraszam do nas na wycenę w razie czego, przygotujemy atrakcyjną ofertę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Sobota o 16:09 Udostępnij Napisano Sobota o 16:09 Do Yamahy żadne Klipsche nie będa dobre. Będzie to bardzo kinowe brzmienie. Mocno przerysowane górnymi rejestrami. Ale jak już musisz to zdecydowanie seria Premier. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kułaga Napisano Poniedziałek o 00:00 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 00:00 Jednak biorę kolumny Monitor Audio Bronze 500 są ok 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:32 Odsłuchane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts